STIL NE POZNAJE DOB

Pet modnih trendova koji dokazano pristaju svim generacijama žena

06.01.2023 u 17:21

Bionic
Reading

Trendovi na modnoj sceni dolaze i odlaze, a pojedini su u stanju jednako dobro pristajati damama u 20-ima koliko i onima u petom desetljeću života, što dovoljno potvrđuje hit izazov koji je ovih dana zavladao omiljenom platformom generacije Z

Moda nije pitanje dobi ili morfologije i svatko bi trebao moći nositi što želi, a da ga se ne ispituje ili osuđuje. (Gotovo) svi se slažemo s tim, a ipak ne možemo a da si ne postavimo neke barijere. Često smatramo da pojedini komad ili trend nije namijenjen nama i da si nakon određene dobi više ne možemo priuštiti usvajanje određene odjeće.

No, ova ograničenja koja si sami postavljamo ne moraju postojati, a to dovoljno dokazuje ovaj trend koji je posljednjih dana uvjerljivo zavladao TikTokom.

Mnogi mladi korisnici platforme zabavljaju se odijevajući svoje mame ili bake na isti način kao što se sami odijevaju. Između kratkog topa i padobranskih hlača ili pripijene mini haljine s izrezima, ljudi koji su doživjeli preobrazbu Generacije Z izgledaju blistavo, što je dovoljan dokaz da je moda samo stvar stava, no razumljivo je da ova trendi odjeća za mlađe generacije nije nužno za svačiji ukus. Međutim, mnoge aktualne modne trendove lako je usvojiti, a ovih pet dokazano pristaju svim generacijama.

Bomber jakna

Duga suknja od trapera

  • +3
Maksi traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Čizme do koljena

  • +7
Jahaće čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kožni komadi od glave do pete

  • +27
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Color block odijevanje