hit komad

Ove sezone svi luduju za ovim džemperom, a zanosna Izabel u ormaru ima čak dva i odlično ih kombinira

14.11.2022 u 15:11

Bionic
Reading

Zima je je vrijeme za tople i udobne džempere. Ove sezone u modni fokus vraćaju se kultni modeli, a jedan od najvećih hitova je komad posuđen iz muške garderobe kakav se nosio 90-ih. Upravo tom modelu nije odoljela ni Izabel Kovačić koja je na svom Instagram profilu pokazala savršen model za hladne dane

Kultni džemper prepoznatljivog dizajna kojeg smo 90-ih tako rado posuđivali iz muškog ormara ponovno osvaja žensku garderobu. Ovaj džemper tzv. troyer, krasi prepoznatljiv dizajn kojeg odlikuju patentni zatvarač i karakteristična kragna. Riječ je o svestranom odjevnom predmetu koji je nosiv na bezbroj načina.

Ovaj modni trend obilježio je devedesete, a tadašnje trendseterice obožavale su ga zbog njegove udobnosti nošenja, lakoće kretanja te bezbrojnih mogućnosti kombiniranja. S lakoćom se uklapa u svaki stil, a jednako efektno je nosiv uz hlače i suknje.

Mekoći i udobnosti nošenja kultnog džempera nije odoljela ni Izabel Kovačić. Uspješna poduzetnica i supruga Matea Kovačića na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u još jednom stajlingu vrijednom pažnje. Bijele traperice, inače klasičan odabir za toplije dane, uspješno je uklopila u upečatljiv jesensko-zimski stajling koji je bio ispunjen vladajućim trendovima sezone.

Crne visoke čizme četvrtastog špica i zadebljnog potplata savršen su odabir za mokre i kišne dane, a na svijetle hlače dodala je sivo plavi džemper velike kragne sa zatvaračem. Ispod svega se pak nazirala vječna bijela košulja koja je modnoj kombinaciji dala dobrodošlu dozu chica. Izabelin Instagram profil otkriva i kako je koji tjedan ranije pokazala crnu-bijelu varijantu popularnog džempera. Po svemu sudeći njezin modni ormar je za zimu stilski itekako spreman.

  • +11
Džemperi s ovratnikom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Izabel, koja stoji iza brenda Lunilou, poznata kao ljubiteljica sofisticirane jednostavnost i čiste elegancije, a ovaj stajling odličan je dokaz da je za sjajnu modnu kombinaciju manje vrlo često znatno više, a da izostanak detalja, boja i uzoraka ponekad može izgledati itekako moćno.