privlači poglede

U modelu haljine koji je jako popularan, ali ne pristaje svakome: Izabel Kovačić ima najizazovniju haljinu za hladne dane

08.11.2022 u 11:43

Bionic
Reading

Laskave haljine ukrašene cut out prorezima veliki su modni hit čija popularnost ne jenjava ni dolaskom hladnijih dana. Haljinu koja slavi ljepotu ženskog tijela odjenula je i zanosna Izabel Kovačić, uspješna poduzetnica i supruga Matea Kovačića, i sve ostavila bez daha

Dugačke i uske haljine, bilo pletene ili pamučne, tradicionalno su popularne u zimskim mjesecima. Vrlo ugodne i jednostavne, na prvi pogled djeluju kao ležeran odjevni komad, no njihov uski kroj krije vrlo laskavu osobinu. Naime, ovaj mode beskompromisno naglašava siluetu. Ove sezone popularne haljine dolaze s još jednim upečatljivim detaljem – izazovnim cut out prorezima koji decentno otkrivaju malo više kože.

Upravo takav model pokazala je i zanosna Izabel Kovačić. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju koja je odmah postala senzacija među njezinim prijateljima i pratiteljima. Odjevena u maksi haljinu boje bjelokosti Izabel izgleda poput dive, a iako s dugačkim rukavima te kroja koji seže sve do poda, haljina je u punom sjaju istaknula njezinu vitku figuru. Bio je tu i poseban detalj – prorez na području trbuha koji je dodatno istaknuo Izabelino isklesano tijelo.

Uz haljinu Izabel je kombinirala veliku bijelu meku torbu te bijele sandale natikače ukrašene remenom u obliku cvijeta. Dizajn haljine potpisuje brend Maison Musè, prema čijem Instagram profilu se da zaključiti da su uža specijalnost izazovne haljine s prorezima.

Izabel, koja stoji iza brenda Lunilou, inače je poznata kao ljubiteljica sofisticirane jednostavnost i čiste elegancije, bilo da se radi o modni komadima ili uređenju interijera. Tako će njezin modni izboru uvijek biti elegantni model popraćeni trendi dodacima, a sličan stil prenijela je i na uređenje svog doma koji je, kako je nedavno pokazala na Instagramu, uredila u svijetlim tonovima i pročišćenim linijama.

  • +12
Cut out haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije