NOSI SE SALOMON

Ove 'ružne' tenisice novi su 'It' komad: Nose ih kraljice ulične mode, a toliko su udobne da osvajaju na prvu

24.02.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Model XT-4 Advanced Sneakers s potpisom Salomona prvi je puta uočen kada ih je obukla Bella Hadid, potom ih je proslavila Rihanna u polufinalu Superbowla, a 'It' komadom ih je učinila ikona ulične mode Hailey Bieber

Ako vam je u posljednje vrijeme na ulicama privukao pažnju moderni par tenisica, do nedavno je bilo izgledno da se radi o modelu New Balance 990v5 / 550s ili Adidas 'sambicama'. Ova tri modela dugo su samostalno vladala uličnom modom, a čini se kako su sada dobila konkurenciju u još jednoj marki.

Riječ je o specifičnom modelu XT-4 Advanced Sneakers s potpisom Salomona koje su mnogi prozvali ružnim tenisicama opisujući ih kao par koji bi 'srednjovječni muškarac obukao za planinarenje'. Pa, kako su onda postale toliko popularne među modnim ovisnicama?

  • +4
Salomon tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Salomon Promo

Sve je počelo kada je u njima uočena Bella Hadid. Manekenka je upravo izlazila iz teretane u oversized Nike polo majici i paru žarko crvenih 'salomonki', čime je postala njihov neslužbeni ambasador u svijetu mode.

Ovaj model utvrdio je status 'It' tenisica kada ih je na polufinalnu Superbowla nosila popularna pjevačica Rihanna, također u upečatljivoj nijansi crvene, usklađenoj s intrigantnim stajlingom koji je poglavito bio složen od padobranskog odijela.

  • +15
Rihanna na Superbowlu Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Francuski brend 'amenovale' su i druge 'It djevojke poput Emili Sindlev i Emily Wells, a Sandy Liang čak ih je odlučila prezentirati na modnoj pisti prošlogodišnjeg tjedna mode u New Yorku.

Kada ih je obukla i kraljica ulične mode, manekenka Hailey Bieber, postalo je jasno - imamo novi vrući trend koji će dominirati 2023. godinom!

Najbolja vijest je da su iznimno udobne te ih je vrlo lako upariti s raznim komadima, od oversized džempera i klasičnih trenirki, preko elegantnih dugačkih kaputa pa sve do laganih ljetnih haljina.

Također, na raspolaganju imate širok odabir boja jer ih Salomon proizvodi u gotovo svim dizajnima pa imate garanciju pronalaska modela koji je u skladu upravo s vašim modnim odabirima.