SVI IH ŽELE

Tenisice pristupačne cijene i retro šarma dominirat će svim proljetnim stajlinzima; evo kako ih nositi

16.02.2023 u 20:03

Bionic
Reading

Ako razmišljate o investiranju u model koji se odlično uklapa u svaki look, a zbog kojeg nećete bankrotirati, rješenje je u modelu koji je osvojio Instagram profile kraljica street stylea, ali i poznate fashionistice

Doista je teško nabrojati tko je u posljednje vrijeme prošetao u najpoželjnijem modelu tenisica šarmantnog retro štiha i bezvremenskog dizajna - modelu Samba njemačkog giganta Adidas.

Od Kendall Jenner, Kaie Gerber, pedeset plus modne ikone Carmen Gimeno, Olivije Wilde, Camille Charriere ili Hailey Bieber, svaka zaljubljenica u modu koja drži do sebe, počastila se ovim modelom koji na najbolji način spaja moderno i tradicionalno.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Adidas Samba tenisice imaju sve vjerniju sljedbu među modnim ovisnicama i sudeći po svemu uspješno su prekinule dominaciju donedavno popularnih 'ružnih' modela.

Njihova je cijena prihvatljiva u odnosu na druge modele: manja od 100 eura, a njihova je svestranost neupitna pa ćete ih nositi u brojnim prigodama, čak i poslovnim.

  • +7
Kaia Gerber ne izlazi iz omiljenih Sambica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Među ljubiteljicama ovog modela je i manekenska senzacija Kendall ih primjerice nosi i s maksi haljinama, hlačama širokih nogavica, tajicama...

Ljepota ovog modela je i u njegovoj svestranosti te su ove tenisice vrlo jednostavne za kombiniranje.

Također, brojne modne suradnje i slavni trendseteri pomogli rastućoj popularnosti Sambi, no još jedna ključna točka mogla bi biti njihova cijena. Najomiljenijim u modnom svijetu do danas su ostale OG Sambe u crnoj i bijeloj boji, a čija cijena iznosi od oko 700 kuna.

Ako kojim slučajem još dvojite oko Sambica donosimo nekoliko odličnih ideja s Instagrama i Pinteresta koje vrijedi isprobati.