idu uz sve

Tenisice prihvatljive cijene popularnije su no ikada: Ove modele obožavaju najtrendi djevojke današnjice

11.02.2023 u 12:23

Bionic
Reading

Kada je u pitanju modna inspiracija, supermodele je teško nadmašiti. Neke od najpoznatijih 'it' djevojaka današnjice u svakodnevnim stajlinzima furaju spoj ležerne udobnosti s vječnim komadima. Tenisice su im u pravilu prvi izbor, a nerijetko posežu za cjenovno pristupačnim modelima

Popularnost uličnog stila, koji odlikuju ležerni i udobni, a opet tako chic komadi, nikada nije bila veća, a osnovu takvih modnih kombinacija čine tenisice, nosive od jutra do mraka i to čitave godine.

Urbane i casual kombinacije omiljene su u redovima supermodela, a koje uz torbice vrtoglavih iznosa nerijetko furaju tenisice pristupačnih cijena. Naime mnogi modeli tenisica koje smo imali prilike vidjeti na it djevojkama današnjice prodaju se po cijeni manjoj od 100 dolara.

Naprimjer, Kendall Jenner, koja se nedavno prošetala u uskoj crnoj haljini koja ističe obline, a kasnije ju je zamijenila stajlingom koji je uključivo jednostavan debeli džemper i traperice, uspješno ih je uparila s neupadljivim tenisicama Adidas Samba s prepoznatljive tri pruge.

No Kendall nije jedina slavna ljepotica koja rado nosi ove lagane i udobne tenisice te ih uspješno spaja uz svoju garderobu. U modnoj prošlosti imali smo priliku vidjeti Emily Ratajkowski, Kaiu Gerber i Bellu Hadid u različitim modelima - od klasičnih conversica, preko Adidasova hita Stan Smith, koji voli Phoebe Philo, i New Balanceova aduta 574 Cores - sve popularnijim i u krugu modno osviještenih dama. Iako nisu manekenke, blizanke Olsen zvjezdani su primjer ovog modnog koncepta.

Slavne sestre i dizajnerice nosile su sve, od New Balancea i Adidasa do Vansa, a često su fotografirane kako uz njih furaju odjevne kombinacije svoje vrlo luksuzne modne kuće The Row. Njihov izbor cipela pokazuje da nemaju što dokazivati: njihov stil je besprijekoran, a to uključuje i obuću, među kojom nema mjesta za stiletto cipele i vrlo visoke potpetice.

Ako su vas supermodeli inspirirali za udobne i vrlo chic kombinacije, a usput bi vam dobro došao novi par tenisica, bacite oko na galeriju i modele s cijenom do 100 dolara.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije