EVA LONGORIA

Ove naušnice osvojile su holivudske zvijezde, a kupiti ih možete već od 38 eura

06.06.2023 u 14:34

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Jenny Bird naušnice ovog proljeća učestalo viđamo na crvenom tepihu, a sada su osvojile i Evu Longoriju koja je nosila zlatni model po cijeni od 118 eura

Naušnice Jenny Bird ovog proljeća su se prometnule u pravi hit nakon što su ih nosile zvijezde poput Hailey Bieber, Selene Gomez, Maren Morris i Jessice Albe, a njihova popularnost bez sumnje će dodatno narasti nakon što im nije mogla odoljeti niti Eva Longoria.

Jedna od najvećih prednosti ovih prelijepih naušnica jest i njihova pristupačna cijena jer se pojedini hit modeli mogu kupiti već od 38 eura.

Iz brenda su saopćili kako su se prethodne četiri kolekcije momentalno rasprodale, što nimalo ne čudi jer je riječ o pravom statement komadu koji osvaja na prvu.

Sada su osvojile i proslavljenu glumicu Evu Longoriju koja ih je nosila na crvenom tepihu uoči eventa Raising Our Voices. Holivudsku zvijezdu inače smo navikli gledati s nakitom koji premašuje i desetke tisuća eura, no mora se priznati da su Jenny Bird naušnice po cijeni od 118 eura i s 14-karatnim zlatom izgledale jednako magično.

Eva Longoria birala je model Mega U-Link, no trend naušnica ovog proslavljenog brenda možete nositi već od 38 eura, koliko košta najjeftiniji model XO Studs.

Jenny Bird naušnice Izvor: Promo fotografije / Autor: Jenny Bird Promo

'Ove žene mogu nositi štogod požele, a biraju cjenovno pristupačan brend i to je odlično', poručili su iz Jenny Birda za Page Six, s pojašnjenjem kako je njihova vizija kreiranje nakita koji je simbol casual mode i bezbrižnog, opuštenog raspoloženja.