NAGLAŠAVAJU RAMENA

Ove majice u duhu 80-ih novi su modni hit zahvaljujući street style zvijezdama

12.06.2020 u 06:05

Bionic
Reading

Zahvaljujući svjetskim modnim influencericama okupljenim na Instagramu, gotovo svake modne sezone svjedočimo velikoj popularnosti pojedinih trendova, a sudeći po najnovijim podacima globalne modne platforme Lyst, u aktualnoj sezoni sve se vrti oko majica inspiriranih modom 80-ih

Kako ističe predstavništvo modne platforme Lyst, globalna potražnja za majicama s podstavljenim ramenima posljednjih tjedana kontinuirano raste, a prošloga mjeseca potražnja za njima porasla je za 57 posto.

Bijele verzije ovih majica u duhu 80-ih su najtraženije, a zatim crna, siva i žuta inačica, prema riječima predstavništva Lysta.

Na svojoj velikoj popularnosti mogu zahvaliti najutjecajnijim street style zvijezdama današnjice na Instagramu, poput Dankinje Pernille Teisbaek, Linde Tol i Francuskinje Loulou de Saison, a spomenute dame najviše je osvojio takozvani model Eva s potpisom njujorškog brenda Frankie Shop, sa sjedištem u Parizu.

Spomenuta majica, koja dolazi u nekoliko verzija boja i po cijeni nešto višoj od 500 kuna, u nekoliko navrata uspjela se u potpunosti rasprodati, zbog čega se predstavništvo brenda redovito brine o njezinim zalihama primajući prednarudžbe zainteresiranih kupaca, a pet posto od iznosa kupovine od početka pandemije koronavirusa u Americi doniraju njujorškoj pučkoj kuhinji.

Trendu majica s podstavljenim ramenima u duhu 80-ih ove sezone odlučili su doskočiti i brojni popularni high street brendovi nudeći vlastite inačice po pristupačnim cijenama.