BALERINKE 2.0

Ove cipele mogle bi postati novi predmet žudnje modnih ovisnica

04.10.2023 u 06:33

Bionic
Reading

Drugi dan Tjedna mode u Parizu vibrirao je u ritmu Diorove revije, na kojoj su određeni trendovi obuće dali naslutiti što ćemo nositi u idućoj sezoni proljeće-ljeto

Neizostavan događaj tijekom pariškog Tjedna mode, revija Diora održana je, kao i obično, u parku Tuileries. Za ovu priliku probrani gosti zauzeli su mjesta u prvim redovima kako bi iz prve ruke svjedočili kolekciji za sezonu proljeće-ljeto 2024. godine.

  • +7
Slavne ljepotice na Diorovoj reviji Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia, Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Većinski sastavljena od crno-bijelih komada, pokazala je Diorov besprijekorni know-how pristup kreiranju. Bajkerska jakna, raskošne suknje u duhu 50-ih, kompleti od ispranog trapera, večernje haljine senzualnog izgleda - samo su neki od komada koji su dominirali novom kolekcijom.

  • +23
Diorova revija Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Kada govorimo o obući, jedan od modela već je zasjeo na vrh liste trendova za iduću sezonu proljeće-ljeto.

Riječ je o unaprijeđenoj verziji balerinki s višestrukim remenčićima ukrašenim biserima ili ogoljene pete te s debelom vrpcom omotanom oko gležnjeva.

Romantične i odvažne, nove verzije nanovo popularnih balerinki u režiji Diora nesumnjivo će pronaći svoje mjesto u ormarima svjetskih fashionistica čim budu dostupne u prodaji.