ALEXANDRE BIRMAN CLARITA TENISICE

Ove bijele tenisice najnoviji su hit među holivudskim ljepoticama, a nije im odoljela ni Gwyneth Paltrow

03.08.2019 u 11:05

Bionic
Reading

Ono što je svaka dobra poznavateljica mode odavno zaključila, sada se i potvrdilo. Osim što u svom ormaru mora imati barem jednu malu crnu haljinu i jednostavne crne salonke, bez dobrog para bijelih tenisica, koje su nosive u svim kombinacijama, ne može proći. Zna to dobro i holivudska glumica Gwyneth Paltrow koja već tjednima ne izlazi iz omiljenog modela Alexandre Birman

Već je odavno poznato - svaka žena u svom ormaru mora imati barem jednu malu, crnu haljinu, koju će moći nositi iznova, a zahvaljujući nekim detaljima, nikada neće djelovati kao da je to nešto što stalno nosi. No, uz malu, crnu haljinu, ono što se pokazalo posljednjih sezona, mora imati i dobar par niskih bijelih tenisica, koje će biti nosive na apsolutno sve kombinacije.

Iako su posljednji trend 'ružne' tenisice, poput Fila Disruptor i sličnih modela, svima je jasno da će one brzo izaći iz mode i samo skupljati prašinu na dnu ormara, no postoje i one koje su itekako dobra investicija, a to dobro zna i holivudska glumica Gwyneth Paltrow.

Upravo ona otkrila je bezvremenske, klasične bijele tenisice koje imaju tek jednostavnu crnu mašnu, a koje potpisuje Alexandre Birman. Riječ je o modelu Clarita, a to je zapravo samo verzija popularnog modela kao tenisice, budući da istoimenim sandalama odavno ne mogu odoljeti Eva Longoria, Giselle Bündchen kao ni Reese Witherspoon.

Ipak, tenisice su puno udobnija i isplativija verzija, što je pokazala upravo Gwyneth Paltrow noseći ih posljednjih tjedana u svim kombinacijama - na odmoru po Europi, gdje je boravila sa suprugom, na potpisivanju svoje knjige u Londonu, ali i na druženju s prijateljima u Los Angelesu.

Gwyneth Paltrow - Alexandre Birman Clarita tenisice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedino što vas može spriječiti u nabavci upravo ovog modela pomalo je paprena cijena za jedne tenisice. No, ukoliko imate mogućnosti i zaista želite investirati u njih, morat ćete ih platiti gotovo 3 tisuće kuna.