DREFT FASHION WEEK

Ovakvu odjeću mogu nositi samo hrabre žene

10.05.2014 u 11:08

  • +43

Dreft Fashion Week, treća večer

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Bionic
Reading

I treća, ujedno i posljednja večer Dreft Fashion Weeka, obilovala je zanimljivim i maštovitim kreacijama domaćih i stranih dizajnera

Zanimljivim revijama i uz brojne goste, sinoć je završen Dreft Fashion Week Zagreb. Dizajnerica Monika Sablić svojom kolekcijom još je jednom pokazala da je njezina žena današanjice nježna i ženstvena. Kratke i duge haljine s cvjetnim uzorcima, nježne pastelne boje i romantični krojevi glavne su odlike Monikine kolekcije.

Za razliku od Monike, dizajnerica Iva Karačić žene vidi u odlučnijim izdanjima. Njezina kolekcija obiluje tamnim bojama i neobičnim asimetričnim krojevima haljina. Njezine kreacije zahvalne su za kombiniranje i u dnevnim, ali i u večernjim izdanjima.

Vrlo zanimljivu kolekciju predstavili su i Kralj & Krajina. Njihovim kreacijama dominiraju svijetle boje, posebno bijela, a krojevi na trenutak djeluju vrlo nevino. Upravo takve kreacije cijeloj su kolekciji dale notu prošlosti, ali unatoč tomu, riječ je o komadima koju su vrlo nosivi i danas.

Mnoštvo pruga i zanimljivi detalji glavno su obilježje kolekcije Paper London. Takve haljine, hlače i suknje namijenjene su hrabrijim ženama sa stavom koje izborom odjeće pokazuju svijetu tko su i što su.

I dizajnerica Zjena Glamočanin vidi žene kao vrlo hrabre i odlučne. Njezina kolekcija gotovo je ratnička, a u crnim i crvenim tonovima zasigurno će svaka žena privući pozornost na sebe. Unatoč žestokim kombinacijama, kolekcija u sebi ima i notu koja vas na trenutke odvede u prošlost.

Kolekcija Avaro Figlio vrlo je ženstvena i obiluje seksi detaljima poput čipke, neobičnih uzoraka i asimetričnih izreza. Jasne i jake boje, seksi i na trenutke strogi krojevi te isticanje ženskih oblina glavne su odlike Avaro Figlio kolekcije.

Zaigranu i dječački neobuzdanu kolekciju predstavio je Toni Rico. Njegove su kreacije namijenjene muškarcima koji nisu opterećeni društvenim normama, a moda je za njih igra i udobnost čak kada je riječ i o ozbiljnijim prilikama. 'Zločesti dečki' Tonija Ricoa razigrani su dječaci u dobrim komadima odjeće.