nisu štedjeli

Ovakve ih još nismo vidjeli: Mark Zuckerberg i supruga u nikad skupljim stajlinzima

04.03.2024 u 15:02

Bionic
Reading

Svadbeno slavlje u Indiji okupilo je brojne poznate, a iz Amerike su doputovali i Mark Zuckerberg i Priscilla Chan koji su svojim outfitima pokazali da znaju i oni 'iskočiti' iz svoje zone komfora

Iako je vjenčanje zakazano tek za srpanj, u Indiji je tijekom ovog vikenda održamp trodnevno slavlje nadolazećeg vjenčanja Anant Ambanija i Radhike Merchant. S obzirom da je Anant sin jednog od najbogatijih ljudi u Aziji, ovo je slavlje okupilo i poznata imena kao što su Mark Zuckerberg i njegova supruga Priscilla Chan.

Trodnevno veselje održano je u Jamnagaru, gradu u zapadnoj Indiji, a uzvanici su dobili pozivnicu koja je na čak devet stranica imala ispisana pravila ponašanja, uključujući i dress code.

Iako se Zuckerbergovi obično ne razmeću svojim bogatstvom, ovaj se put par nije suzdržavao pa je njihova odjeća bila u skladu s brojem nula na njihovim bankovnim računima.

Već u petak Mark i Priscilla pokazali su kako ne planiraju štedjeti pa su se uskladili u crnim kombinacijama s potpisom Alexandera McQueena. Za crnu košulju i crne hlače s ukrasnim zoomorfnim motivima, Zuckerberg je izdvojio oko 7.000 dolara, dok je njegova supruga za haljinu s biomorfnim ukrasima 'iskeširala' 15.000 dolara.

Sljedećeg dana Zuckerberg su se odlučio za šarenilo pa je svoje uobičajene 'obične' sive majice zamijenio majicom ukrašenom šljokicama i motivom tigra. Ova zanimljiva majica djelo je dizajnera Rahula Mishre, no njena je cijena nepoznata.

Da je i sam iznenađen svojim outfitom otkrio je i u opisu našalivši se: 'Ovdje postaje divlje.

Večer su 'začinili' odjećom istog dizajnera pa su i Mark i Chan nosili setove ukrašene listićima i cvjetićima.

Također, posljednji je dan isto bio dan za neobične komade pa je tako bivša pedijatrica nosila ljubičasti saree s malim cvjetnim motivima ušivenim u tkaninu, dok je Zuckerberg nosio komplet bež boje s motivima lišća.

S obzirom da se od uzvanika očekivalo da poštuju dress code te da se odjenu prikladno i za koktel zabavu 'večer u everlandu' te za posjet Ambanisovu centru za spašavanje životinja, kao i za brojne druge aktivnosti koje je par pripremio, obitelj osnivača Facebooka odlučila se za odjevne kombinacije koje posve odskaču od njihovih uobičajenih kreacija.

NEVIĐEN LUKSUZ

Ivanka, Zuckerberg, Gates...; Nema tko nije došao na vjenčani preparty milijarderovog sina

Pogledaj galeriju