A OVO JE TEK ZABAVA...

Priprema se vjenčanje godine - uzvanicima poslana pravila odijevanja na 9 stranica

29.02.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Kad se ženi nasljednik milijardera, onda od vjenčanja ne treba očekivati ništa manje nego da bude ektravagantno i da se o njemu priča još godinama. U tome je već uspio Anant Ambani, najmlađi sin indijskog tajkuna i vlasnika Reliance Industriesa, Mukesha Ambanija, koji je sa svojom zaručnicom Radhikom Merchant uzvanicima poslao listu na kojoj je na 9 stranica napisan kodeks odijevanja za ekstravagantnu prolsavu prije vjenčanja u Indiji

Bogati nasljednik Anant Ambani spreman je za raskošno vjenčanje sa svojom zaručnicom Radhikom Merchant. Iako će se sama ceremonija održati tek u srpnju, par je odlučio organizirati trodnevnu zabavu koja će se održati ovog vikenda, a za koju su uzvanici, među kojima su i članovi kraljevskih obitelji, tehnološki titani te Bollywoodske zvijezde, unaprijed dobili dress code koji se proteže na čak devet stranica.

Osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg, Hillary Clinton, Bill Gates te članovi butanske kraljevske obitelji spremni su za svoj dolazak na ekstravagantnu zabavu, a koja će se održati u Jamnagaru, gradu u zapadnoj Indiji.

Kako stoji na pozivnici, sve će započeti koktel zabavom 'večer u everlandu', dok će drugog dana gosti uživati u posjetu Ambanisovu centru za spašavanje životinja. Dress code nalaže da je tema 'jungle fever' te im se savjetuje da nose udobne cipele.

Kasnije tog dana društvo će se okupiti kako bi sudjelovalo u nizu aktivnosti, za što moraju odjenuti blještavu indijsku odjeću, dok je trećeg dana na rasporedu uživanje u 'čudima prirode' kada će imati priliku približiti se slonovima, gmazovima i velikim mačkama.

Radhika Merchant i Anant Ambani Izvor: Profimedia / Autor: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

Slavlje će završiti elegantnim partyjem gdje je ponovno naglašen dress code i to tradicionalni indijski. Tijekom vikenda goste će zabavljati, između ostaloga, Rihanna, kao i punjabi glazbena zvijezda Diljita Dosanjha.

Kako bi uzvanici mogli održati korak s gustim rasporedom i raznim promjenama garderobe, stilisti i vizažisti će im cijelo vrijeme biti na raspolaganju.

Inače, 28-godišnji Anant Ambani najmlađe je dijete Mukesha Ambanija, vlasnika Reliance Industries, koji ima interese u telekomunikacijama, nafti i plinu, kao i maloprodajnim i financijskim ulsugama. Prema Forbesu njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko 116 milijardi dolara.

Godinu dana starija Radhika Merchant kći je poslovnog magnata Virena Merchanta, izvršnog direktora Encore Healthcare Private Limiteda.

Prema pisanju Timesa, Anantova sestra Isha udala se 2018. za Ananda Piramala, a njihovo je vjenčanje je koštalo oko 100 milijuna dolara, u što je ubrojen i nastup Beyonce.