PREKRASNA JE

Ovako zgodnu i seksi trudnicu još niste vidjeli

03.12.2014 u 12:57

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Blake Lively ne krije koliko uživa u trudnoći, a da joj drugo stanje sjajno pristaje, pokazala je na godišnjoj L'Orealovoj zabavi na kojoj se pojavila u uskoj haljini kojom je istaknula trudnički trbuh

Blake je u crnoj uskoj haljini asimetrična kroja s velikim otvorom na leđima bila zvijezda večeri. Ponosno je pokazivala gola leđa, a na jednostavnu crnu haljinu obula je crne štikle s remenčićima. Look je upotpunila raspuštenom kosom, minimalnim make-upom i upadljivim nakitom; visećim srebrnim naušnicama i glomaznim narukvicama.

Blake je jedna od rijetkih holivudskih ljepotica koja ne koristi usluge stilista, već sama slaže modne kombinacije, a također se sama šminka i radi si frizure za svečane događaje. 'Volim da mi je kosa raspuštena i voluminozna, ima u tome nečeg romantičnog', priznala je Blake.

Čitateljice Glamoura njezin stil proglasile su najkopiranijim, a za nju bi se moglo reći i da je Carrie Bradshaw nove generacije.

Ta 27-godišnja glumica u listopadu je postala zaštitno lice L'Oreala. Ona i suprug Ryan Reynolds još nisu objavili termin rođenja djeteta, no sudeći po njezinom trbuhu, datum je sve bliže. Vjenčali su se u rujnu 2012., dvije godine nakon što su se upoznali na snimanju filma 'The Green Lantern'.