MAGNET ZA POGLEDE

Ovako se razbija jesensko sivilo: Boja i print kojima ove sezone nećete pogriješiti

31.10.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Glumica Kerry Washington jesensko je sivilo razbila mekanom vestom od mohera u svijetlo ljubičastoj nijansi i hlačama trendovskog zmijskog uzorka, koje je također krasila ova sve popularnija boja

Lijepa glumica rijetko kada modno podbaci, a ni ovoga puta nije razočarala pojavivši se u stajlingu koji je definitivno bio magnet za poglede, a ponajviše zahvaljujući uvijek aktualnom zmijskom printu i ljubičastoj boji - preciznije nijansi jorgovana.

Kerry Washington, koja trenutačno promovira novi Netflixov film, American Son (1. studenog izlazi), spremno je pozirala u chic jesenskom stajlingu, uspješno isfuravši dva ovogodišnja trenda, animalni print i upadljive boje koje je spojila u odvažan i pamtljiv stajling.

Udobnu i mekanu vestu od mohera s predimenzioniranim rukavima potpisuje brend Sally LaPointe, baš kao i hlače uvijek efektnog zmijskog uzorka, a stajling je upotpunila purpurnim stiletto štiklama od brušene kože s potpisom talijanskog brenda Casadei.

  • +2
Kerry Washington Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače boja jorgovana u zadnje vrijeme sve više dobiva na popularnosti i sve češće je viđamo na slavnim ljepoticama, a jasno nam je i zašto je vole - lakoćom podiže svaku kombinaciju.

Asimetrični chic top boji jorgovana nedavno je nosila velika ljubiteljica vječne crne, bijelih i bež nijansi - Angelina Jolie. Na filmskoj premijeri u Rimu glumica je crvenim tepihom prošetala u plisiranoj ljubičastoj bluzi asimetričnog kroja i uskim crnim hlačama s potpisom modne kuće Givenchy, a pritom je, složit će se mnogi, izgledala zaista senzacionalno.

U CENTRU PAŽNJE

Pokazala svoju ženstvenu stranu: Angelinu Jolie dugo nismo vidjeli u ovako dobrom stajlingu

Pogledaj galeriju

U kardiganu nijanse jorgovana nedavno se prošetala i manekenska zvijezda Kaia Gerber, dok je lila kombinezon odabrala zvijezda serije 'Stranger Things' Millie Bobbie Brown.

Haljinu i ogrtač u istoj nijansi nosila je ovih dana i lijepa trudnica, glumica Jenna Dewan, a vedroj boji nije odoljela ni Victoria Beckham, koja je crveni stajling upotpunila vestom u ovoj poželjnoj nijansi.