KERRY WASHINGTON

Lijepa glumica ima stajling za pet: Izgleda odlično u haljini koja pristaje svakoj ženi

13.08.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Osim glumačkim uspjesima, 42-godišnja američka glumica Kerry Washington redovito oduševljava javnost u stajlinzima koji posebno laskaju ženskoj figuri

Na posebnom događanju u organizaciji američkog izdanja magazina InStyle, zvijezda serije 'Skandal' i Tarantinova filma 'Odbjegli Django' pojavila se u društvu kolegica Christine Hendricks i Emme Roberts.

I dok su se spomenute dame na ekskluzivnoj zabavi imena The InStyle Day of Indulgence pojavile u lepršavim, cvjetnim modelima haljina, 42- godišnja Kerry Washington plijenila je pažnju u laskavom modelu haljine s popularnim uzorkom gingham.

Kerry Washington Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenutu kreaciju tankih naramenica, s detaljem romantičnih čvorova na području dekoltea i detaljem gumba koji su se pružali duž haljine, potpisuje poznati njujorški brend Kate Spade te se u prodaji nalazi po cijeni od 4600 kuna.

Efektnu haljinu, koja dovoljno skriva, a opet laskavim krojem slavi ženstvenost, slavna holivudska glumica vješto je stlizirala ružičastim dodacima u znaku ručne torbice i retro modela sunčanih naočala, dok se po pitanju obuće odlučila za jednostavne sandale u pastelnoj nijansi narančaste boje.

  • +2
Haljine Kerry Washington Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Slavna Kerry Washington s vremenom je otkrila dobitnu modnu formulu po pitanju siluete odjevnih predmeta. Sudeći po  izdanjima u haljinama, glumica favorizira klasične modele koji pristaju svakoj građi, što je i ovoga puta dokazala.

Njezin omiljeni odabir čine haljine koje naglašavaju struk, odnosno najuži dio trupa koji se decentno širi preko bokova, a najčešće je riječ o modelima A-kroja stegnutim u struku.