PRAVI MUŠKARAC

Ovako Janko nakon razvoda priča o Jeleni

19.03.2014 u 10:25

Bionic
Reading

Janko Popović Volarić govori o novom filmu koji se svidio i njegovoj bivšoj supruzi Jeleni Veljači do čijeg mišljenja mu je jako stalo

U intervjuu za Story Janko Popović Volarić otkriva kako je zatrpan poslom. Naime, osim što radi predstavu 'Eko Eko', u kinima se počeo prikazivati hvaljeni film 'Vis-a-Vis', a trenutačno priprema novi projekt o kojem ne smije još govoriti.


Janko je odgovorio na pitanje kako je na film reagirala njegova bivša supruga Jelena Veljača. 'Važno mi je njezino mišljenje i drago mi je da joj se film svidio', kaže glumac.

Svojim mišljenjem, kaže Janko, pomaže mu i 16-godišnji sin David. 'Moj sin je jako kul i uvijek mi pomaže svojim mišljenjem. Neke odluke ne donosim bez savjetovanja s njim', ponosno ističe Janko koji smatra kako je jako dobar otac.

A kako najradije njih dvojica provode vrijeme? 'Kako je on već čovjek od 1,92 metra, sve se češće postavlja pitanje kako je njemu najdraže provoditi vrijeme sa mnom, jer ako se njemu ne sviđa neka moja ideja, otkači me i izađe sa svojim društvom. Najviše volim kad se nedjeljom zajedno okupimo kod bake i ručamo pa nas dvojica nasmijavamo staru gospođu. Mislim da smo tada svi najsretniji', iskreno govori glumac koji unatoč razvodu i dalje vjeruje u brak, a kod suprotnog spola najvažnije je da se dogodi kemija.