ležerno chic

Severina ponovno modno briljira, a torbica koju je pokazala je pravi modni bombončić kojoj ni cijena nije tako paprena

11.04.2022 u 19:13

Bionic
Reading

Svaka Severinina modna kombinacija izaziva pažnju, posebice kada se radi o upečatljivim modnim detaljima. Pjevačica to jako dobro zna pa tako za svako pojavljivanje u javnosti pomno bira svaki detalj. Ovog puta svima je za oko zapela torbica koju je ponijela u kazalište Vidra

U zagrebačkom kazalištu Vidra odigrana je predstava 'Da sam ptica' redateljice Arije Rizvić. Predstava u kojoj glume Tarik Filipović i Daria Lorenci Flatz privukla je brojna poznata lica, a među njima bila je i Jelena Veljača sa suprugom Vitom Turšićem i Severina, čija modna kombinacija nije mogla proći nezamijećeno.

U kazalište je stigla u ležerno elegantnoj kombinaciji koje je uključivala svijetle traperice i klasični top bez rukava u bež boji, a preko svega je nabacila trendi svijetli baloner midi duljine, model koji je nezaobilazan modni komad u proljetne dane.

Cijelu kombinaciju 'podigla' je upečatljivim modnim kombinacijama – sandalama otvorenih prstiju s krznenim detaljima na prednjoj strani.

Isti on boje slijedila je i torbica vrlo zanimljivog izgleda. Asimetrična kožna torbica u tri nijanse bež boje savršeno se uklopila u Severininu chic kombinaciju, a posebno dominantan je bio detalj velike kopče te nagnutost torbice u jednu stranu. Upravo iz tog razloga ovaj model torbice nosiv naziv Pisa, a njezin dizajn potpisuje brend Boyy. Cijena ove torbice kreće se, ovisno o veličini od 695 do 995 dolara, odnosno od 4800 kuna do 6900 kuna.

Inače, radi se o modnom brendu osnovanom 2006. godine iza kojeg stoji kreativni duo Jesse Dorsey i Wannasiri Kongman. Kreativna obrada i suvremena estetika glavna su nit vodilja brenda Boyy, a s vremenom zaštitni znak brenda postale su velike kopče na torbama i obući.

Sve modele prožima doza luksuza, filozofija brenda oduvijek je bila da ženski dodaci trebaju imati i osjećaj muževnosti, a rezultat toga su bezvremenske siluete modnih dodataka i obuće s visokokvalitetnim detaljima.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL