ZA POŽELJETI

Ovako izgleda čajanka slavnog dizajnera

20.11.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Nedavno su u Gorenju svoju suradnju sa svjetski poznatim dizajnerom Karimom Rashidom proširili s velikih kućanskih aparata i na male kućanske aparate

Osim izuzetno tankih kuhinjskih vaga, sada se u paleti malih kućanskih aparata koje je dizajnirao Karim Rashid, nalazi i keramičko kuhalo vode K10 KARIM.

Keramičko kuhalo vode može se upotrebljavati kao čajnik i zato je vrlo pogodan za razne čajanke i društvena događanja te uvijek može biti pri ruci za pripremanje različitih toplih napitaka koji naš dan čine još ugodnijim i ljepšim. U kuhalu se može pripremiti do litre napitka. Upotreba je izrazito jednostavna i sigurna jer je kuhalo opremljeno osvijetljenim prekidačem, automatskim isključivanjem kod točke vrenja i zaštitom od isušivanja. Kuhalo možemo na podlošku rotirati za 360° i ono se s njega može vrlo jednostavno podizati te isto tako i ponovno staviti. Priključni kabel se može potpuno sakriti u poseban utor.

Keramičko kuhalo za vodu K10 KARIM prekrasan je poklon u ovo blagdansko vrijeme darivanja koje nam već kuca na vrata. Nije naodmet i ako se možda odlučite za paket poklona designed by Karim Rashid koji uz kuhinjsku vagu ima i kuhalo vode.

Preporučena je maloprodajna cijena 389 kuna