OGRANIČENA SERIJA

Ovako izgleda automobil koji potpisuje Victoria Beckham

24.04.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Ruku na srce, nismo znali što da mislimo kad je Land Rover u srpnju 2010, usporedo s lansiranjem Evoquea, ustoličio Victoriju Beckham na mjesto direktora kreativnog dizajna

Očekivali smo mnogo toga, no ni najmanje ono što nas je dočekalo na netom otvorenom autosalonu u Pekingu. Specijalno izdanje Evoquea Victoria Beckham, usudili bismo se reći, izgleda bolje od standardne verzije koja se već okitila s više od dvjesto kojekakvih nagrada, ponajviše onih za dizajn.

Posljednje lovorike koje je najmanji Range Rover prisvojio dodijelila mu je grupa novinarki iz organizacije Women World Car of the Year, odnosno za ženski automobil godine 2012.

Nemamo pojma sviđa li se ljepšem spolu Victorijin Evoque, no sumnjamo da bi ijednom muškarcu bilo neugodno naći se za njegovim upravljačem.

Land Rover će proizvesti svega 200 primjeraka tog ekskluzivnog modela s mat crnim premazom, 20-colnim lakiranim felgama i unutrašnjošću presvučenom finom kožom.

Cijena nije objavljena, no očekuje se da će krajnjeg kupca, koji će uz automobil dobiti i set dizajnerskih kofera s potpisom Posh Spice, specijalni Evoque stajati čak 80.000 funti, pa tko voli - nek' izvoli.