POPUT PRAVE PRINCEZE

Ovako bajkovitu haljinu dugo nismo vidjeli

24.02.2017 u 12:24

  • +7

Emma Watson na premijeri novog filma

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Emma Watson i njezin glumački kolega Dan Stevens krenuli su na turneju u svrhu promocije novog Disneyevog filma 'Ljepotica i zvijer', a sinoć je red došao i na premijeru u Londonu. Watson je zablistala u ledeno plavoj haljini dizajnerice Emilije Wickstead u kojoj je izgledala poput prave princeze

Uz smješak od uha do uha, lijepa glumica pozirala je fotografima na premijeri svog novog filma 'Ljepotica i zvijer' u Londonu, odjevena u ledeno plavu haljinu s potpisom londonske dizajnerice Emilije Wickstead. 26-godišnja Emma Watson u elegantnoj haljini spuštenih ramena s dugačkim šlepom izgleda poput prave Disneyeve princeze.

Kao šlag na tortu ovom princezinom looku glumica je kosu podignula u romantičnu punđu s pletenicom, dok je make up bio jednostavan i nenametljiv, baš kao što i priliči jednoj princezi.

Emma Watson otkrila je novinarima kako je uzbuđena što je premijera filma upravo u njezinom rodnom Londonu, a mi moramo priznati kako lijepa glumica izgleda bolje i od originalne disneyeve ljepotice Belle koju Watson igra u filmu.

'Iz onog što sam imao prilike vidjeti od Emme ranije, činila se kao osoba koja, kako na ekranu, tako i u privatnom životu, ima najsličnije osobine kao i Belle' rekao je redatelj Bill Condon za Entertainment Weekly.

No bajka ne bi bila prava bajka da nema princa. Watson je u svojoj bajkovitoj kreaciji pozirala zagrljena sa svojim glumačkim kolegom Danom Stevensom koji je u fimu utjelovio zvijer. Moramo priznati kako filmski par zajedno izgleda jednako čarobno kao i izvorni ljepotica i zvijer, osim što bi se ženska publika zasigurno radije opredijelila za Stevensa, nego li za zvijer.

Filmski kritičari predviđaju kako bi novi Disneyev film mogao zaraditi čak 120 milijuna dolara i to samo od ulaznica za američke kino dvorane.