MAŠTOVITOST NA DJELU

Ovaj modni trik slavne brinete sve je oduševio, a jasno je i zašto

28.09.2023 u 14:54

Kendall Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: BEST IMAGE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Komadi s potpisom američkog brenda The Row, simbola 'tihog luksuza' na modnoj sceni, itekako odgovaraju modnom senzibilitetu jedne od najzaposlenijih manekenki današnjice

Što su za novu sezonu proljeće/ljeto pripremile poznate blizanke s malih ekrana, Mary-Kate i Ashley Olsen, njihova slavna obožavateljica Kendall Jenner provjerila je u Parizu i stajlingu koji s razlogom privlači pozornost.

Poznata kao velika ljubiteljica klasičnih komada i stajlinga u duhu modnog minimalizma 90-ih, na reviji brenda The Row ponudila je sasvim novo značenje nošenju vječnog balonera.

Neovisno o aktualnim trendovima, ovaj simbol britanske kuće Burberry svake godine uživa veliku popularnost s padom temperatura, a njegovu maslinasto zelenu verziju članica najpoznatije reality obitelji na svijetu nosila je poput topića.

Da nije riječ o bluzi s karakteristikama balonera otkrio je prorez na crnoj suknji visokog struka, u koju je Jenner utaknula ovaj klasik u svijetu jakni i kaputa.

Njezin stajling sadržavao je još jedan modni klasik, a riječ je o paru crnih mokasinki koje 27- godišnja brineta nosi cijele godine, neovisno o godišnjem dobu