KLASIKA NA CIJENI

Ovaj džemper ne prestaje intrigirati modne ovisnice: Godinama se nalazi u prodaji i s polica nestaje brzinom svjetlosti

09.09.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Klasični komadi koji bezvremenskom izgledom odolijevaju nametnutim trendovima s razlogom predstavljaju pametnu investiciju, a jedan takav nesumnjivo je džemper s prugicama koji unazad nekoiliko sezona nudi sestrinski brend H&M-a

Jedan od klasičnih predmeta koji posljednjih mjeseci velikom brzinom uspijeva nestati s polica trgovina postali su džemperi ukrašeni bezvremenskim prugicama, no ne i bilo kakve verzije.

Verzije s polo ovratnikom i zvonolikim rukavima, a koje najvjernije imitiraju izgled originalnog modela s francuske kuće Celine, posljednjih godina slove za najpoželjnije.

Zahvaljujući brojnim high street trgovinama, dolazak do komada koji izgledom imitiraju one s potpisom dizajnerskih brendova nikada nije bio lakši, kao što je slučaj i s prepoznatljivim džemperom brenda Celine.

Njegovu jeftiniju verziju unazad nekoliko sezona nudi Arket, sestrinski brend H&M-a, a da je uistinu riječ o jednom od najtraženijih džempera na modnoj sceni dovoljno govori podatak da se svaki put uspijeva rasproidati u svega nekoliko dana od lansiranja u prodaju.

Po cijeni od 600 kuna i ove sezone uspio je ponovno nestati s polica trgovina, a ovako ga u stajlinzima ističu modne ovisnice s Instagrama.

  • +4
Mollie King Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia