ŠIK I UDOBNE

Idealna alternativa salonkama: Izdvojili smo najljepše modele slingback cipela s polica trgovina

29.08.2021 u 17:52

Bionic
Reading

Iako većina dama pri odabiru zatvorene obuće s potpeticom najradije bira salonke, takozvane slingback cipele predstavljaju idealnu alternativu. Nakon što su se na modnu scenu u velikom stilu vratile 2019., za njima i dalje vlada velik interes, a sudeći po jesenskom asortimanu na policama trgovina, njihova popularnost neće nestati s novom sezonom

Glavna karakteristika slingback cipela njihov je otvoreni dizajn pete, a posljednjih sezona najpoželjnije su verzije s dodatkom minijaturne pete. Ovaj tip obuće bez žrtvovanja udobnosti darovat će potrebne centimetre figuri, a zahvaljujući svom izgledu u stajlinzima nerijetko nadmašuju salonke.

Pogledom na aktualne modele slingback cipela s polica trgovina, sasvim je jasno da ove jeseni vrijedi pravilo 'više je više'. Modeli presvučeni cirkonima ili verzije sa sjajnim kopčama i upečatljivih boja sada se ističu i predstavljaju idealan odabir u svečanim prilikama, ali i dnevnim uz pravilno stiliziranje.

Glavnog krivca za popularnost party verzija slingback cipela brojni vide u dizajnerici Amini Muaddi dok je verzije upečatljivih boja popularnima učinila talijanska Prada.

  • +22
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kao glavnu prednost slingback cipela brojni prvenstveno ističu udobnost. Zahvaljujući dizajnu u znaku remenčića koji obgrli gležanj, ne postoji bojazan od potencijalnih žuljeva na peti, a ukoliko se odlučite za verziju sa stabilnom blok ili minijaturnom petom kitten, u njima ćete nesumnjivo izdržati cijeli dan.