SPUŠTENA PUNĐA

Ova zahvalna frizura vraća se u modu na velika vrata, a idealno je vrijeme da je isprobate

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 14.12.2021 12:47
  • Objavljeno 14.12.2021 u 10:33
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Beth Adamson / PA Images / Profimedia

Predblagdansko vrijeme s razlogom se smatra najstresnijim periodom u godini. Kada su obavljeni svi zadaci koje donosi ovo vrijeme, poput kupnje poklona za najdraže, vrijedi se pozabaviti i jednim manje hitnim no ništa manje važnim - blagdanskom frizurom

Zadatak stiliziranja kose u blagdanskoj sezoni ove godine je lagan uzmu li se u obzir nadolazeće dizajnerske kolekcije s bezbroj novih frizerskih trendova, a jedan od njih je frizura spuštene punđe.

Zašto čekati novu sezonu proljeće/ljeto za isprobavanje ove svima znane i lako ostvarive frizure koja pritom pruža neizmjernu dozu elegancije. Ove blagdanske sezone spuštena punđa predstavlja idealan odabir, neovisno o prigodi.

Jonathan Simkhai SS22

Jonathan Simkhai SS22

Izvor: Profimedia / Autor: MEERA FOX 2018 / ShowBit / Profimedia

Stoljećima prisutna na modnoj sceni, spuštena punđa vraća se na velika vrata, a navedeno najbolje dokazuju viđene frizure u nadolazećim kolekcijama renomiranih dizajnerskih imena.

Klasična, zalizana verzija spuštene punđe mogla se vidjeti na predstavljanju nadolazećih kolekcija s potpisom Jonathana Sikhaija i Isabel Marant dok se proslavljeni Tom Ford fokusirao na party aspekt ove zahvalne frizure u znaku statement ukosnica.

Isabel Marant SS22

Isabel Marant SS22

Izvor: Profimedia / Autor: Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Showbit.com / ShowBit / Profimedia

U odnosu na casual varijantu frizure spuštene punđe, njezina zalizana verzija zahtijeva veći trud i korištenje nekoliko proizvoda, poput regeneratora i maske za podatniju kosu.

Ovisno o osobnim preferencijama, frizura može imati bočni razdjeljak, po sredini ili ga uopće nemati, a detalji poput sjajnih ukosnica učinit će da izgleda prigodno u blagdanskoj sezoni.

Tom Ford SS22

Tom Ford SS22

Izvor: Profimedia / Autor: Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia