DIVLJI LOOK

Želite promjenu? Ovakva slojevito ošišana frizura bit će najveći hit u mjesecima koji su pred nama

09.12.2021 u 13:44

Bionic
Reading

Kaia Gerber, kćer supermodela Cindy Crawford kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru u svijetu mode, nedavno se odlučila za promjenu imidža, a rezultat je cool frizura o kojoj svi bruje

Vremena kada smo Kaiu Gerber slavili kao kraljicu boba sad je davna povijest!

Lijepa 20-godišnjakinja bila je na jednom događanju u San Franciscu gdje se pojavila s novom trendi frizurom koja donosi vibru ludih 70-ih u 2021. godinu, a upućeni smatraju kako ćemo je itekako viđati u mjesecima koji su pred nama.

Tzv. shag frizura, odnosno kosa ošišana u slojevima s naglašenim volumenom vratila se u velikom stilu i nikad nije izgledala privlačnije.

  • +3
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Casey Flanigan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Shag à la Kaia Gerber suptilno je stilizirana i opušteno pada na ramena, a poseban šarm daju meko odrezane šiške koje naglašavaju jagodice i oči te se radi o frizuri koja izgleda istovremeno ženstveno, mladenački i pomalo divlje.

Ova divna frizura posebno dolazi do izražaja kod ovalnih i srcolikih lica te kod tekstura kose koja je blago valovita i ne previše ravna.

RIJEČ SLAVNOG STILISTA

Kratke, srednje dužine ili duge: Ovih 15 frizura posebno laskaju tankoj kosi

Pogledaj galeriju
  • placeholder

Hvaljeni celebrity frizer Dimitris Gianneto za Kaiu je osmislio varijantu frizure koje dopušta da šiške padaju na lice ili ih može nositi s razdjeljkom u sredini, te u oba slučaja konačni rezultat je podjednako fantastičan.

Kako biste postigli voluminoznost i naglasili slojevito ošišane pramenove, na kosu nanesite sprej sa slanom vodom i prstima oblikujte lagane uvojke. Ukoliko želite da je kosa još bujnija, na kosu osušenu ručnikom nakon pranja možete dodati malo pjene za volumen. Općenito, shag je idealan za sve koji traže cool frizuru koja ne zahtijeva nikakav napor u stiliziranju.

Frizura nije teška za održavanje i ako je dobro ošišana nećete imati puno posla oko stiliziranja.

A novi cool look Kaie Gerber, najbolji je dokaz da shag sa šiškama može izgledati i super elegantno.