PREPLAVILI SU TRGOVINE

Ova tri neodoljiva ljetna printa nikad ne izlaze iz mode, a obožavat ćemo ih i ove sezone

22.06.2020 u 16:50

Bionic
Reading

Konačno smo dočekali ljeto, a s njim su stigla i sezonska sniženja kojima se neizmjerno veselimo. Na stranicama popularnih trgovina vlada navala na raznorazne modele haljina, bluza, suknji, hlača i svih ostalih ljetnih komada odjeće koje zaljubljenice u modu jedva čekaju iznositi u narednim tjednima. Posebna pomama vlada za odjevnim komadima gingham, točkastog i prugastog uzorka koji iz sezone u sezonu slove za ljetni 'must have', a ove ćemo printevi obožavati i u narednim mjesecima

Kada planirate obaviti šoping, uvijek razmišljajte o tome što će vam koristiti na duže staze, odnosno koje ćete komade moći nositi više od dvije, tri sezone. Obzirom da su počela sezonska sniženja, pretpostavljam da će se mnoge žene uskoro počastiti s pokojom novom krpicom. Naš savjet je da posegnete za odjećom koju krasi jedan od sljedeća tri printa čija vladavina započinje s dolaskom toplih dana.

Gingham uzorak, točkice i prugice omiljeni su ljetni printevi trenseterica koji bez obzira na aktualne trendove nikad ne izlaze iz mode, a vjerujemo da će tako ostati još dugo godina.

Gingham uzorak

Vichy ili, kako ga još nazivaju, gingham uzorak dugo vremena je zaboravljen na modnoj sceni, sve dok se unazad nekoliko sezona nije vratio u prve redove. U proljeće i ljeto 2018. ponovno je isplivao na površinu i postao najpopularniji uzorak sezone koji se otada uvijek iznova vraća u modu.

Gdje kupiti?

Točkice

Šarmu vječitih točkica zbilja je teško odoljeti. Neodoljive točkice simbol su mladenačke elegancije, a super je stvar to da se i najležerniji komadi za svakodnevno nošenje uz pomoć točkica lako transformiraju u efektne komade odjeće koji izgledaju totalno chic, pa čak i skupocjeno. I ove su godine točkice viđene na modnim revijama istaknutih modnih kuća poput Altuzzare, Caroline Herrere, Marca Jacobsa ili Michaela Korsa, a trend su pratili i popularni high street brendovi Mango, Topshop, Zara, H&M, Asos i brojni drugi.

Gdje kupiti?

Prugice

Mornarski uzorak naziva se nerijetko i bretonski, jer je nekoć u Bretanji bio standardni dio uniforme mornara, svakoj će kombinaciji dati mladenačku notu i uvijek je 'in'. Ovaj vječiti uzorak viđali smo i na legendarnim modnim ikonama poput Brigitte Bardot ili Audrey Hepburn, ali i trendsetericama novijeg doba poput Kate Middleton, Meghan Markle, Alexe Chung i Victorije Beckham, što je samo još jedan dokaz da svima nam omiljene prugice ne silaze s modnog trona desetljećima unazad.

Gdje kupiti?