VRIJEDI ISPROBATI

Ova tri jednostavna savjeta za ljepotu će vas oduševiti

20.02.2015 u 10:29

Bionic
Reading

Sigurno ste puno puta pomislile kako bi bilo dobro da ujutro ne morate nanositi hrpetinu šminke na lice! Uz ova tri savjeta nećete morati previše raditi na svom licu – uopće!

Iako zvuči nevjerojatno, moguće je dobro izgledati bez silnog make-upa na licu. Bitno je samo redovito njegovati lice, osobito obrve, usne i kožu lica. Za izgled kao s modnih revija, savjetuju vizažisti, morate uvijek imati brižljivo oblikovane obrve, meke usne i njegovan ten, a ako o tome vodite računa i njegujete ih, prilikom jutarnjeg šminkanja nećete imati previše posla. Baza vam je tako spremna za uljepšavanje na koje nećete potrošiti previše vremena. Malo maskare, mrvica korektora za eventualna problematična područja i sjajilo – i spremni ste za osvajanje.

370539, 370296, 370545, 370394Uredne obrve
Pogrešno oblikovane obrve mogu nam dodati nekoliko godina i upropastiti izgled. Odaberite obrve prema obliku svog lica, a ako niste sigurni u svoju procjenu, zatražite stručnu pomoć. Prirodno oblikovane obrve su najtraženije, tanki lukovi više nisu popularni. Štoviše, unazad nekoliko sezona guste obrve kakve imaju Cara Delevingne ili Lily Collins su must have. Ako imate rijetke obrve, možete ih sami brzo i lako popuniti uz pomoć olovke za oči ili sjenila koje je jednu ili dvije nijanse tamnije od vaših obrva. Samo nemojte pretjerivati s naglašavanjem.

Usne iz snova
Hladnoća i vjetar, dobro je poznato, ne čine ništa dobro našim usnama. Zato kozmetički stručnjaci savjetuju da navečer prije spavanja starom četkicom za zube umasirate omiljeni balzam za usne. Ovo je sjajan piling nakon kojeg će vam usne izgledati kao stvorene za poljupce. Balzami za usne s antioksidansima poput Aveda Nourish-Mint Sheer Lip Coloura lijepo će vam nahraniti nježnu kožu usana.

Neka vam koža zablista
Da ujutro ne biste imali previše posla s nanošenjem silnih slojeva pudera, bitno je da lice bude besprijekorno njegovano. To nije tako težak zadatak ako sve obavite navečer prije spavanja. Dakle, očistite lice nježnim pilingom i nanesite hranjivo ulje za lice prije spavanja. Koža će vam biti itekako zahvalna!