stil alessandre de osme

Ova princeza izgleda sjajno i u najobičnijoj kombinaciji, a njezin stajling uvjerit će vas da vam u omaru treba dobar kardigan

30.11.2022 u 11:34

Bionic
Reading

I dok njezini dotjerani stajlinzi redovito izazivaju divljenje, Alessandra de Osma ništa manje komplimenata ne dobiva i za dnevne outfite. Jedna od najljepših princeza čiji stil izaziva divljenje pokazuje sjajnu kombinaciju sastavljen od najobičnijih odjevnih komada koje gotovo svi imamo u ormaru. No, tajna dobrog stila krije se u njihovoj vještoj kombinaciji

Alessandri de Osmi, popularno zvanoj Sassa, tepaju da je 'milenijska princeza', a ona se s vremenom dokazala kao velika modna inspiracija i predvodnica trendova. Prelijepa Peruanka udajom za princa Christiana od Hannovera postala je princeza, a danas je jedna je od najstajliš pripadnica europske aristokracije.

Ova aristokratkinja jedna je od najvećih inspiracija kada su u pitanju elegantni stajlinzi, ali podjednako iznenađuje kada je riječ i o neformalnijim odjevnim komadima, poput novog prijedloga koji je podijelila sa svojim brojnim pratiteljima na Instagramu. Njezina nova objava predstavlja kombinaciju sastavljenu od odjevnih komadima koje svi vjerojatno imamo u ormaru. Ali ključ dobrog izgleda i stila leži u načinu njihovog kombiniranja.

Ovog puta Sassa je pokazala zanimljiv spoj pletenog kardigana, hlača širokih nogavica i tenisica – kombinacija odjevnih komada koja može dati puno ako ih kombiniramo kao što to čini aristokratkinja. U centru pažnje našao se predimenzionirani zeleni kardigan, V-izreza i kopčanjem na sredini, djelo brenda Falconeri. A da Sassa nije tek tako na sebe nabacala bilo koje modne komade, dokazuje i pogled na tenisice. Riječ je o jednim od najpoželjnijih, modelu brenda Golden Goose.

  • +21
Dugi kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako je riječ o ležernoj kombinaciji, princeza je pazila baš svaki detalj te je i čarape uskladila s bojom kardigana i tako postigla vrlo chic efekt.

Instagram profil supruge Christiana od Hannovera neiscrpan je izvor modne inspiracije, a njezinim odjevnim kombinacijama prevladava klasičan, otmjeni stil kao sjajan prijedlog za elegantne izlaske, ali i svakodnevne stajlinge. Među Sassinim omiljenim odjevnim komadima su haljine, s kojima nerijetko privuče pažnju, no prema svemu sudeći sjajno se snalazi i u znatno ležernijim modnim izborima.