romantično izdanje sasse de osme

Ako mislite da hlače od samta ne mogi biti laskave stajling jedne od naljepših princeza odmah će vas razuvjeriti

31.10.2022 u 10:30

Bionic
Reading

Alessandra de Osma, kojoj tepaju nazivajući je 'milenijskom princezom', u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu pokazala je savršen stajling za jesenske dane. Modna kombinacija oduševit će klasičarke koje vole stajlinge osvježiti upečatljivim i nešto drukčijim detaljima

Alessandra de Osma, koju najčešće zovu nadimkom Sassa, velika je zaljubljenica u modu, a njezin stil neiscrpan izvor inspiracije.

Mnogi je, s razlogom, smatraju ikonom stila i predvodnicom novih trendova koje savršeno upakira u minimalizam i jednostavnu eleganciju. Po modnoj definiciji zagrižena klasičarka Sassa redovito na svom Instagram profilu objavljuje stajlinge vrijedne pažnje, a mnogi njezin profil posjećuju u potrazi za čistom modnom inspiracijom. Titulu princeze 34-godišnja Peruanka zaradila je udajom za princa Christiana od Hannovera, a njezini modni izleti prate se u stopu.

Uz vječnu i bezvremensku klasiku Sassa često spaja najnovije trendove kreirajući sjajne modne kombinacije, a dokazuje to i njezina posljednja fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu, outfit koji će oduševiti ljubiteljice romantičnog, ali avangardnog stila. Riječ je jednostavnoj, a tako savršenoj kombinaciji za jesenske dane.

Romantična košulja i hlače od samta

Stajling koji je 'milenijska princeza' objavila na Instagramu kombinacija je bež i narančaste košulje kockastog uzorka, dugih rukava i povećeg ovratnika s čipkastim detaljima. Još jedan ključni detalj koji ovaj odjevni predmet čini neodoljivim su nabrani rukavi.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

No, bez sumnje, najposebniji komad ovog looka su hlače, model visokog struka koji je omogućio je nošenje bluze s rubovima zataknutim unutra. Hlače od samta imale su efektno široke nogavice, a izrađene u različitim nijansama smeđe i bež boje na tragu su 'patchwork' trenda zahvaljujući izmjeni boja, no u istoj tkanini.

Stajling je zaokružila prekrasnom kožnom torbom vlastitog brenda 'Moiandsass' u plavoj boji. Što se tiče šminke i frizure, lijepa Sassa, kao i obično, igrala je na sigurno - kosu je skupila u ležeran konjski rep, a make-up je bio minimalistički.

  • +21
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia