IZGLEDA LUKSUZNO

Ova pomalo 'bezlična' nijansa odlično stoji damama iznad 50

17.05.2023 u 11:05

Bionic
Reading

U svijetu opsjednutim vječnom mladošću, pedeset plus modne ikone uspješno prkose tim trendovima i pokazuju da su godine samo broj

Modne kombinacije Pilar De Arce godinama su u fokusu zanimanja zaljubljenica u modu, osobito onih koje vole ženstven, praktičan i bezvremenski stil prikladan svakoj dobi.

Uz Carmen Gimeno ili Grece Ghanem, jedna od najomiljenijih 50 plus modnih influencerica je i markantna brineta Pilar De Arce čijem je ženstvenom modnom stilu teško odoljeti.

Španjolka iz San Sebastiana ovoga je puta pokazala kako neutralna boja devine dlake ne mora biti bezlična ili dosadna kakvo je mnogi nepravedno karakteriziraju.

  • +4
Ravne cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Poznata influencerica sve je oduševila u monokromatskom stajlingu koji je uključivao ležeran set u toj nijansi s potpisom domaćeg brenda Bea - Bea iz Barcelone, a look bez greške sjajno je nadogradila pomno odabranim detaljima: nakitom i kožnim remenom kojim je istaknula struk.

Chic stajling je zaokružila ravnim natikačama kakve će ove sezone biti veliki hit, a njihova je prednost i to što jamče vrlo visoku razinu udobnosti.

Kao i uvijek i za ovaj je look kreativna Španjolka pobrala samo brojne komplimente.