BEAUTY TRENDOVI

Ova manikura idealna je za jesenske dane i sve je češći odabir žena

05.10.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Ako je vjerovati beauty stručnjacima, u narednim mjesecima biti ćemo svjedoci dominacije kornjačevine koja će postati najpoželjniji print na noktima. Trendseterice su već prigrlile ovaj jesenski trend, a ako se i vama sviđa, predlažemo nekoliko manikura koje će vas potaknuti da ih isprobate

Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci naše nokti krasile su žive boje, cvjetići i grančice koji su potpuno osvojili trendseterice u prethodnom razdoblju. No, što nas očekuje ove jeseni? Potpuno je logično da s dolaskom hladnijih dana žive boje zamijenimo nešto toplijim nijansama, pa tako na policama trgovina sve češće viđamo zagasite, zemljane tonove i umjerenije printeve.

Jedan od njih je i print kornjačevine koje najčešće viđamo na nakitu i ukrasima za kosu poput naušnica, sunčanih naočala, ukosnica i kopči, a ovaj ćemo umirujući crno-smeđi print u narednim mjesecima birati i kao manikuru.

Ima nešto neodoljivo u ovom toplom printu koji se savršeno slaže s pletivom i bojama jeseni, a beauty stručnjaci tvrde kako će ova manikura odigrati vodeću ulogu u mjesecima koji slijede. 'Nail art kornjačevine doslovno je postao viralan', rekla je Amy Rickaby, čije manikure na Instagram profilu @beautyworksbyamy izazivaju veliku pažnju trendseterica.

Rickaby tvrdi kako je print kornjačevine vrlo zahvalan jer će se bez problema uskladiti s jesenskom garderobom. 'Jedinstven je, ali nije predominantan', smatra Rickaby i sugerira svima kojima se svidi ovaj print da ga isprobaju na noktima i pritom se poigraju.

1. korak

Nanesite podlogu u boji karamele kombinirajući žutu i boju čokolade.

2. korak

Nanesite drugi sloj bazne boje, a potom dok je lak još mokar dodajte male količine smeđe boje, dopuštajući laku da se lagano razlije i tako osuši.

3. korak

Nanesite prozirni sloj i potom dok je još vlažno dodajte crnu tako da se ona pretapa sa smeđom. Ostavite da se lagano razlije, a zatim osuši.

4. korak

Nanesite crne točke, stvarajući tamnija područja na smeđim dijelovima i pustite da se lak/gel tako osuši.

5. korak

Manikuru završite lakom za završni sjaj.

Inspirirajte se