HIT LJETA

Ova je Zarina haljina pobjednica sezone - samo za nju otvoren je i posebni profil na Instagramu

02.07.2019 u 19:12

Bionic
Reading

Prije tri mjeseca krenula je zaluđenost bijelom Zarinom haljinom na crne točke, a da ona i dalje traje dokaz je taj što je ona jedna od rijetkih koje se nisu našle na sniženju, već, dapače, stoji među novom kolekcijom. Koliko je popularna govori i činjenica da je dobila svoj profil na Instagramu, posvećen jedino i samo njoj

Jedna od najpopularnijih Zarinih haljina - bijela sa crnim točkama, a čija je cijena i više nego prihvatljiva, tek 299,90 kuna, zaludila je ove sezone sve ljubitelje ovog high street dućana. I dok je većina haljina 'otišla' na sniženje, ovaj model ne samo da je ostao na istoj cijeni, već je i stavljen u novu kolekciju, po istoj cijeni koja je i bila.

Zbog svoje efektnosti, nosiva je u svim situacijama i svim kombinacijama, zbog čega je, očito, i našla svoje mjesto u tisućama ormara diljem svijeta. Koliko je zaluđenost ovom haljinom otišla daleko govori i podatak da je na Instagramu otvoren profil posvećen upravo njoj.

Naime, netko se dosjetio, nakon što je očito previše puta oko sebe vidio upravo dotični model, da bi se mogle na jednom mjestu prikupiti fotografije nepoznatih žena, modnih blogerica i influencerica koje su odabrale upravo ovu Zarinu haljinu i ne izlaze iz nje.

Događale su situacije da se na istom događanju pojavi nekoliko žena u Zarinoj haljini, ali i na ulici da prođu jedna pored druge u bijeloj haljini na crne točkice.

U nekih šest tjedana, na profilu 'Hot 4 The Spot' prikupljeno je stotinjak fotografija, a nove neprestano stižu.

  • +3
Zara haljina s uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara