iz katra s ljubavlju

Ova fotografija još će se dugo pamtiti: Mila Horvat uskočila u badić i pokazala isklesano tijelo

06.11.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Prošlog vikenda voditeljica Mila Horvat ispala je iz showa 'Zvijezde pjevaju', no tugu i oblačno vrijeme vrlo brzo je zamijenila ljepšim prizorima. Gdje se trenutno nalazi otkrila je u najnovijoj objavi na svom Instagram profilu

Dugo vremena je popularna sportska novinarka i voditeljica izbjegavala otvoriti profil na društvenim mrežama. No, na radost i oduševljenje svojih brojnih obožavatelja, ove jeseni se predomislila pa je i ona otvorila profil na Instagramu. Prva, ali i svaka iduća objava privukla je pažnju.

Posljednjih tjedana Mila je najčešće objavljivala fotografije sa proba i nastupa u showu 'Zvijezde pjevaju'. No, od prošlog vikenda za nju je, nakon ispadanja, to natjecanje završeno. Ali nije Mila dugo tugovala, ubrzo nakon ispadanja spakirala je kofere i uputila se u Katar. Ondje se održava Svjetsko nogometno prvenstvo koje počinje 20. studenog, pa je atraktivna voditeljica, koja je svoj novi dom pronašla u Velikoj Britaniji, vjerojatno spojila odmor i posao.

Tako je nakon ispadanja iz showa uskočila u badić i opustila se na pješčanoj plaži. U opisu je napisala: 'Ponovno među oblacima. Iz Katra s ljubavlju...Vidimo se uskoro.'

Objavu je popratila s četiri fotografije, a mnogima je za oko najviše zapela ona na kojoj je odjevena u jednodijelni, bijeli heklani bikini. Ovaj ljetni odjevni komad malo je toga ostavio mašti – prorezi na struku istaknuli su Milinu besprijekornu figuru, baš kao i sam materijal koji je isticao svaku oblinu. Mila je preko bikinija za šetnju plažom preko ramena ležerno prebacila i meki šal i uspjela odjevena u samo dva komada tkanine izgledati senzacionalno.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT