NAKON SELIDBE U LONDON

Mila Horvat otkrila da je u vezi: 'Sasvim slučajan susret koji je potrajao sve do danas'

31.05.2022 u 22:48

Bionic
Reading

U studenom prošle godine brojne je iznenadila odlukom o trajnoj selidbi u Veliku Britaniju, a poznata sportska novinarka sada je otkrila nepoznate detalje o svom ljubavnom životu

U ekskluzivnom razgovoru za Story, Mila Horvat otkrila je kako se već neko vrijeme nalazi u sretnoj vezi.

‘Već sam dugo sa svojim partnerom. On je stranac, Španjolac. Sasvim slučajan susret koji je potrajao sve do danas’, izjavila je za Story.

U studenom 2021. brojne je iznenadila svojom odlukom da nakon više od 20 godina rada u medijima ode iz Hrvatske, rekavši kako se planira okušati kao nogometna agentica. U Zagrebu je posljednji put viđena ovoga travnja kada se pojavila na promociji knjige o slavnom nogometašu Velimiru Zajecu Zeki.

  • +7
Svečana promocija knjige 'Zeko - biografija Velimira Zajeca' Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

'Nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila sam krenuti dalje. Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala. Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji. Nisam planirala takav rasplet, no u ovim mojim godinama nisam željela ići ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere otprije devetnaest godina', otkrila je za Studio Jutarnjeg lista u studenom prošle godine.