NOVA MODNA OPSESIJA

Ova divna boho haljina iz Zare hit je sezone i viđat ćemo je posvuda

27.05.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Najpopularniji brend Inditexove grupe iz sezone u sezonu nastavlja nas oduševljavati svojim praktičnim i ženstvenim komadima koji brzo nađu put do oduševljenih kupaca

Španjolska Zara uvijek nas iznova nas razveseli svojim trendi komadima koje ćemo rado nositi iz dana u dan, a sve po pristupačnim cijenama.

Ako je i vama dosta jesensko-zimskog sivila i neutralnih tonova, proljetno-ljetni mjeseci kao stvoreni su za nešto posve drukčije čak i ako ste hardcore ljubiteljica tamnih boja.

Stoga slobodno unesite vedrinu u svoje modne kombinacije, a haljine su idealne za takve iskorake. Osim što nas u jednom potezu rješavaju svih dvojbi oko izbora stajlinga, vrlo su praktične i prikladne za gotovo sve situacije, od dnevnih, preko poslovnih, do večernjih.

I Hrvaticama drag high street brend svake sezone trudi se ponuditi hit haljinu oko koje nastane nezapamćen hype - sjetimo se samo one legendarne točkaste haljine 2019., o čijoj popularnosti dovoljno govori podatak da je za nju stvoren poseban profil na Instagramu. Kao i svake godine, Zara ponovno ima ludo dobar model, kao stvoren za nadolazeće mjesece, a čija je cijena posve prihvatljivih 49,95 eura.

laskavi krojevi

'Brišu' trbuh: Ovih šest povoljnih haljina iz Zare predivno laska liniji

Pogledaj galeriju

Baš poput svojih prethodnica, i ova chic haljina izazvala je veliko zanimanje među zaljubljenicama u modu te vrlo brzo nestaje s polica i iz zaliha online shopa.

Riječ je o predivnoj boho kreaciji izrađenoj od lana s V izrezom, drapiranim detaljem naprijed i puf rukavima koji dopiru malo ispod lakta, a odlikuje je i midi duljina te veseo i razigran cvjetni uzorak.

Elegantna je, ugodna za nošenje, laskavog kroja i ima veseli print koji doista jamči poglede.

Osim što je načinjena od lana, koji je vrlo ugodan za toplo vrijeme, ovakva haljina pristaje svima jer ne pokazuje previše, a ističe struk i grudi te nas čini vitkijima.

Iznimno je svestrana te je možete nositi i s balerinkama, espadrilama, klompama u boho stilu, tenisicama, zavodljivim sandalama, natikačama…

sve osim nogometa

Učitavanje...