detaljan pregled vida za vas

Otvoren prvi Vision Centar u Zagrebu! Naručite se na besplatnu kontrolu dioptrije

01.12.2021 u 09:38

Bionic
Reading

U prostoru gdje se od 1994. godine nalazila Optika Ocularia, u suradnji s francuskom tvrtkom Essilor, otvoren je prvi Vision Centar u Zagrebu

Davne 1994. godine započeli smo naše putovanje kao slatka malena Optika Ocularia u srcu Zagreba koja je poznata po izradi kvalitetnih naočala. Naš potencijal je prepoznala francuska tvrtka Essilor te smo s vremenom izrasli u prvi Vision Centar specijaliziran za progresive u sklopu kojeg se nalazi optometrijska ordinacija za detaljan pregled vida opremljena najboljim Essilor instrumentima za pregled vida i suvremena optika.

Detaljna kontrola vida u trajanju 60 minuta

Uobičajeno određivanje dioptrije traje 5-20 minuta i sastoji se od stavljanja stakalaca u probni okvir. Mi smo taj trend promijenili i pregled vida podigli na znatno viši nivo.

Naša M.sc. Dolores-Ivana Muller je nakon završenog medicinskog fakulteta i odrađene kliničke prakse u Sveučilišnoj bolnici u Pragu magistrirala znanost o vidu u Njemačkoj. Dugogodišnje radno iskustvo stekla je u optometrijskim ordinacijama (optometry practice) u Sydneyu te je s vremenom osmislila detaljnu kontrolu vida u trajanju od 60 minuta (60min IEXAM) koja se radi na vrhunskim Essilor instrumentima te dodatnim pomagalima za testiranje vida i vidne terapije američke tvrtke Bernell.

Pregled je uz kupnju naočala potpuno besplatan, a na dioptriju i na kompletne naočale dajemo garanciju tako da ste s nama apsolutno sigurni.

Kako se naručiti na pregled?

Slobodno nas nazovite na 01 3778 539 svaki dan od 9h do 19h ili posjetite web stranicu i popunite obrazac pa ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Vision Centar Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Vision centar je 90 do 150 minuta otvoren samo za Vas

Visoka razina posvećenosti klijentu naša je strast. Radi toga smo početkom 2019 godine promjenili poslovni model i posvetili se individualnom pristupu svakom klijentu. Pregled počinje u točno dogovoreno vrijeme i traje 60 minuta. Nakon pregleda imamo 30 minuta za odabir okvira i precizno uzimanje mjera za ugradnju naočalnih leća (stakala). Ukoliko ne stignemo sve odraditi u 30 minuta, onda imamo još dodatnih 60 minuta dok je u ordinaciji novi pregled vida.

Osigurali smo Vam privatno parkirno mjesto

Svjesni smo problema parkinga u centru Grada Zagreba pa smo Vam osigurali privatno parkirno mjesto tako da ne trebate tražiti i plaćati javni parking.

Sada možete biti opušteni tijekom pregleda jer ne trebate svakih sat vremena produživati parking i biti u žurbi. Vaš limeni ljubimac je parkiran na privatnom parkingu našeg Vision Centra.

Samo uđite s Vašim vozilom u prolaz Ilice 158, potrubite i mi Vam otvorimo vrata parkinga te Vam pokažemo gdje je Vaše parkirno mjesto.

Za više informacija i dogovor oko termina pregleda slobodno nam se javite na 01 3778 539 ili posjetite našu web stranicu. Ukoliko želite možete nas zapratiti na našoj Facebook stranici Vision Center Ocularia gdje redovito objavljujemo novosti vezane uz naše poslovanje.

VISION CENTER OCULARIA (ex. OPTIKA OCULARIA)

Ilica 158, Zagreb (Trg Dr. Franje Tuđmana kod Vinogradske ulice)

Tel. 01/3778-539

Email: pregled@ocularia.hr

Web: www.ocularia.hr