Wow, kakvo izdanje

Otmjeno i elegantno: Nikolina Pišek očarala u polufinalnoj večeri 'Masked signera'

22.04.2023 u 21:30

Bionic
Reading

Ovogodišnju sezonu najtajanstvenijeg showa na RTL-u, označio je povratak Nikoline Pišek na domaće male ekrane. Premda je iza nje bila višegodišnja televizijska stanka, sjajno se snašla, a pohvale na njezin račun pljušte iz emisije u emisiju

I ove subote zgodna voditeljica je privukla pažnju u popularnom, najtajanstvenijem showu na RTL-u. Mnogima je zastao dah zbog posebne kreacije i stajlinga koji je sve zaintrigirao, a u kojoj je Nikolina Pišek naprosto sjajila.

'Večeras nosi glamuroznu dugu haljinu Matije Vuice dopunjenu spektakularnom ogrlicom optočenom Swarovski kristalima i niskama kristalnih perla', otkrio je stilist Petar Trbović, jedan od naših najutjecajnijih stilista čiji su editorijali objavljeni po cijelom svijetu.

Nikolina Pišek Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo

Otkrio je i svoju misao vodilju za večerašnje stajlinge budući je zadužen i za izdanja Antonije Blaće i Nives Celzijus.

'U večerašnjem Masked Singeru u mislima sam pokušao napraviti put oko svijeta i kroz stylinge odati počast svim ženama ove planete. Kroz elemente i detalje koji ce naše gledatelje u mislima vući na kontinente i kulture želio bih da naše tri dive slave različitost i ljepotu tradicija na suptilan način provučene kroz njihove outfite', kazao je Trbović.

svečano u trogiru

[FOTO] Impresivnom revijom 'Minerva' Matija Vuica obilježila 40. godinu rada

Pogledaj galeriju