FASHION GURU

Da na Nikolinu Pišek nabace i vreću, ona bi je dobro nosila jer nekima sve dobro stoji

  • 11.04.2023 u 13:28

  • Bionic
    Reading

    Ako čitate rubrike ovog tipa, onda sigurno već znate da sam jedan od sudionika u 'Zvijezde pjevaju' pa sam posljednjih tjedana dosta okupiran razvijem svog milozvučnog glasića, ali to ne znači da ne pratim i ostale showove na telki

    O 'Plesu sa zvijezdama' i njihovim stylinzima sam već pisao i vidim da nastavljaju u revijalnom tonu kiča. Ali postoji tu i 'Masked Singer' kojeg vodi Nikolina Pišek. Sad je tu problem jer će netko reci da je hvalim zbog našeg prijateljstva, ali budimo realni, siguran sam da i sami možete procijeniti da stilist RTL-ovog showa Petar Trbović dobro radi svoj posao.

    Jest da pokušavaju reklamirati show i haljinama poznatih dizajnera pa je tako žuta haljina bila od tete Stelle McCartney, ali iskreno to mi je manje važno, više je važno kako joj stoji. Smatram da joj je taj komad bio pun pogodak jer je dobro figurirala na sceni, bez nakita već s dobrim detaljem na haljini, dok je frčkava kosa tj. frizura bila baš taman na tako jednostavne linije i pristajala je.

    Za narednu emisiju totalno su promijenili stil te Nikolinu utegli u usku lame haljinu i istaknuli joj figuru, naravno da su nam odmah svima dali do znanja da je to Tom Ford, ali vidi iz aviona da je on, jer samo on može napraviti kreaciju koja je dovoljno seksi i u isto vrijeme dovoljno čedna.

    Poznavajući je, jedino ne znam kako je pristala na zalizanu kosu, ali to je svejedno bila super promjena, pogotovo sa skulpturalnim nakitom kojeg je imala i izvrsnim make upom. Nešto drugačiji stil, puno jednostavniji, rekao bih i skromniji imala je u posljednjoj emisiji.

    Pink haljina s perjem na ramenu domaćeg dizajnera Igora Djuge i raspuštena kosa na jednu stranu je bila itekako zanosna, pomalo old classic.

    Znanima me u čemu će se Nikolina pojaviti narednog vikenda, no jedno je sigurno - da na nju nabace i vreću, ona bi je dobro nosila jer nekima jednostavno sve dobro stoji.

    • +14
    Nikolina Pišek Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.