MUŠKARCI, POZOR!

Otkrivamo sve tajne klitorisa

28.06.2013 u 09:08

Bionic
Reading

Čak ni same žene ne znaju sve tajne svoga klitorisa, a o muškarcima da ni ne govorimo. Budući da je klitoris najvažniji za ženski užitak, vrijedi upoznati sve detalje vezane uz njega

Klitoris, sveti gral ženske seksualnosti, mnogim je muškarcima još uvijek nepoznanica. Taj iznimno osjetljivi dio ženskog spolnog organa odgovoran je za više od 90 posto ženskih orgazama. No ipak još uvijek postoje muškarci koji ne poznaju dobro taj važan dio ženskog tijela. Vrijeme je da otkrijete sve tajne ženskog klitorisa.

1.Riječ 'klitoris' potječe iz grčkog jezika i u prijevodu znači 'malo brdo'.

2.Klitoris i penis su zapravo jednaki. Klitoris je napravljen od istog erektilnog tkiva kao i penis, a i oblikom je sličan penisu jer ima maleni vrh s vlastitom kožicom.

3.Prosječan klitoris velik je poput penisa koji nije u erekciji. Najveći dio klitorisa zapravo je nevidljiv jer je skriven ispod površine zdjelice.

4.Jedna od najfascinantnijih tajni klitorisa je ta da ima dvostruko više živčanih završetaka nego penis.

5.Klitoris ima ključnu ulogu u ženskom orgazmu. Zašto? Zato što većina žena orgazam doživljava zahvaljujući upravo klitorisu. Mnogo manji broj njih orgazam uspijeva doživjeti vaginalno.

6.Želite brzo 'zapaliti' ženu? Posvetite pozornost njezinu klitorisu. Većina žena orgazam doživljava lako, brzo i jednostavno kada im se (pravilno) stimulira klitoris.

7.Klitoris počinje pulsirati i mijenjati oblik netom prije orgazma.

8.Klitoralni orgazam traje dulje od muškog orgazma.

9.Klitoris je jedini dio ženskog spolnog organa koji nema nikakvu reproduktivnu funkciju.

10.Klitoris je jedini ljudski organ koji je stvoren isključivo za užitak.