rješenje brojnih problema

Otkrivamo 1 sastojak pomoću kojeg ćete bez štetnih sastojaka preživjeti ljeto

30.07.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Upoznajte Lily of the Desert - najveći američki brand najčišće organske aloe vere sa zavidnom znanstvenom reputacijom

Aloe vera bogata je hranjivim tvarima koje čuva u mesnatim listovima i zadebljanjima stabljike, pritom upijajući sve spojeve iz okoline. Upravo zbog tendencije upijanja, važno je birati organski uzgojenu aloe veru jer konvencionalno uzgojena sadrži pesticide, kemikalije i umjetna gnojiva.

Rješenje za isušenu kožu i kosu, opekline i alergije, neurednu probavu na putovanjima i razne druge tegobe, mnogi su pronašli upravo u popularnoj biljci aloe vera. Zato se opskrbite najčišćom, organskom aloe verom poput one branda Lily of the Desert i provjerite kako vam može pomoći.

Moćna i svestrana aloe vera

Prema istraživanjima i savjetima stručnjaka iz Lily of the Desert, ovu aloe veru možete koristiti na zaista mnogo načina, izdvajamo pet fantastičnih djelovanja.

Iscjeljivanje opeklina i iritacija kože

Aloe vera potaknut će i ubrzati zarastanje opeklina kože uzrokovanih suncem, upalnih procesa i iritacija (poput uraslih dlačica nakon depilacije te alergija na sunce i kozmetičke proizvode). Kad ju namažete na kožu, stvorit će zaštitni sloj koji smanjuje mogućnost isušivanja i oštećenja.

Njegu tjemena i hidrataciju kose

Nakon ljetne izloženosti suncu i morskoj soli koji znaju isušiti tjeme i oštetiti kosu, aloe vera njegovat će je od tjemena do vrhova. Masirajte tjeme gelom aloe vere ili je ostavite kao masku na kosi za efekt obnavljanja vlasi i volumena.

Blistav osmijeh

Ispiranje usne šupljine sokom aloe reducirat će upalne procese zubnog mesa i održati dentalnu higijenu uklanjanjem zubnog plaka. Ako želite imati blistav osmijeh cijelo ljeto, aloe će doskočiti tom izazovu.

Zaštitu od infekcija i uboda insekata

Snažni antioksidansi (polifenoli) u organskoj aloe veri zaustavit će različite sojeve bakterija, eliminirati gljivice te djelovati antivirusno. Možete ju koristiti kao prvu pomoć za gljivična oboljenja kože i noktiju te vaginalne infekcije koje su često rezultat vremena provedenog na bazenima te na plažama. Mazanje gela na ubode insekata (posebno komaraca), ublažit će svrbež i upalu kože.

Detoks probave i tonik za žensko zdravlje

Istražuju se brojna blagodatna djelovanja aloe vere na naše zdravlje. Prema njima, aloe vera aktivirat će probavni trakt i djelovati laksativno što će dobro doći ako vam probava na godišnjem odmoru postane neredovita. Aloe alkalizira organizam i stimulira naš prirodni obrambneni štit. Stimulira metabolizam i pomaže nam povećati otpornost na stres, a pozitivno utječe na ženske reproduktivne organe i regulira menstrualni ciklus.

Besplatni e-book – recepti s aloe verom

bio&bio tim isprobao je fantastične recepte s novom organskom aleo verom i napravio svježe zeleni e-book. Donosimo vam jedan od tih recepata, a ostatak provjerite ovdje.

S.O.S. aftersun balzam

Oživljava isušenu, oštećenu kože i (pre)osunčanu kožu. Tu je kad mislite da je kasno za sve. Glavna zvijezda aftersun partyja.

1 šalica aloe vera gela

2 kapsule vitamina E

10 kapi esencijalnog ulja kadulje

Otvorite kapsulu vitamina E te pomiješajte s ostalim sastojcima u bočici od tamnog stakla. Ovaj balzam možete nanositi na kožu nekoliko puta dnevno. Bit će vam zahvalna koža opečena od sunca, ali i vrlo isušena koža sklona pucanju.

Najčišću organsku aloe veru Lily of the Desert potražite u svim bio&bio trgovinama te na webshopu. Savjeti i preporuke na 0800 246 246