TEINT IDÉAL

Otkrijte vaš idealan ten uz Vichy

06.02.2014 u 12:58

Bionic
Reading

Hidratizirana i njegovana koža prirodnog izgleda očekivanja su svake žene u potrazi za puderom, no očekivanje broj 1 kada je u pitanju idealan puder je blistava koža. Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Idéal: prvih Vichy blistavih pudera koji otkrivaju Vaš idealan ten. Proizvodi su primjereni za sve žene bez obzira na godine, dok su teksture prilagođene različitim tipovima kože. Inovativna tehnologija tekuće svjetlosti pruža maksimalni učinak blistavosti te lagane i nemasne teksture bez učinka maske i težine ujednačavaju ten dajući potpuno prirodan rezultat

Što je za žene idealan puder? L'Oreal istraživanje ukazalo je na tri glavna očekivanja kod odabira idealnog pudera: Koža prirodnog izgleda koja pruža osjećaj 'gole kože', dubinski hidratizirana i njegovana koža te broj 1 očekivanje potrošača svih tipova kože i dobi- blistava koža. San svake žene je dostići idealan ten koji otkriva njenu ljepotu i jedinstvenost. Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Idéal koji otkrivaju idealan ten svakog tipa kože. Prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj samo su neke od odlika nove linije Vichy pudera. Svi proizvodi objedinjuju naprednu formulu s aktivnim sastojcima i besprijekornim teksturama koje se stapaju s epidermisom te ga obavijaju svjetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti- moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.

TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER

Blistavi tekući puder za otkrivanje idealnog tena za normalnu do mješovitu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje. Tehnologija tekuće svjetlosti 'Liquid Light Technology' zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal tekući puder pruža učinak osvježenja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osjećaj na koži. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy

TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER

Blistavi kremasti puder za otkrivanje idealnog tena za suhu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje. Tehnologija tekuće svjetlosti 'Liquid Light Technology' zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal kremasti puder obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i Cg za dodatnu udobnost i zaštitu suhe kože. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER

Blistavi kompaktni puder u prahu za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistavi i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom cijelog dana.

TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER

Brončani puder u prahu otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten.
Teint Idéal tekući puder: 162,73 HRK*
Teint Idéal kremasti puder: 162,73 HRK*
Teint Idéal kompaktni puder: 193,72 HRK*
Teint Idéal brončani puder: 193,72 HRK*