originalni pokloni

Otkrijte svijet igračaka u Otkrivenom blagu

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Igračke su vrata u svijet mašte, one nas tješe i ohrabruju kada smo tužni i prestrašeni, a svako veselje s njima je još veće. Upoznajte malu ekipu Otkrivenog blaga koja se trudi da ta vrata budu što šarenija i veselija

Otkrijte svijet igračaka u Otkrivenom blago, napunite čizmice i razveselite svoje najmilije originalnim poklonom.

Zečevi, psići, mace, sove, šišmiši i ostala menažerija, stalni su stanovnici Otkrivenog blaga.

Sve igračke gosp. Tatjana Rimac, vlasnica obrta, izrađuje od kvalitetnih prirodnih materijala (pamuk, lan, vuna), te ih puni antialergijskim i antiasmatičnim punjenjem.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sve je počelo sa zecom Božom, koji i danas ima posebno mjestu u domu Rimac. Nakon njega stizale su nove igračke koje već dugi niz godina uveseljavaju djecu širom Hrvatske.

Gospođu Tatjanu smo zamolili da nam kaže što joj je najbitnije u procesu izrade igračaka:

„Uvijek se trudimo da su naše igračke originalne i nikad ih ne izrađujemo serijski. Rijetko kada izradimo dvije iste igračke. Dok stvaramo i mi se igramo bojama i materijalima. Vodimo se idejom da svako dijete treba imati samo svoju unikatnu igračku. U cijelom procesu nismo zaboravili ni na mame i znamo kako u ovo današnje doba svaka minuta je dragocjena. Kućanskih poslova je uvijek previše, pa naše igračke izrađujemo od materijala koji se lako održavaju i sve naše igračke se mogu prati u perilici za rublje“

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Od nedavno sve igračke mogu biti i personalizirane, jer po želji naših kupaca vezemo imena na njih.

U Otkrivenom blagu nisu stali samo na igračkama.

Kako su već dugi niz godina ponosni pomagaći Djeda Mraza smislili kako da mu olakšaju posao. U Otkrivenom blagu možete naručiti personaliziranu božićnu čizmicu i tako biti sigurni da će poklon stići u prave ruke.

Božićne čizmice, ukrasi za bor, ukrasni jastučući, adventski kalendari već izlaze iz male radionice je do Božića je ostalo još samo 48 dana.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

A kupci? Oni reagiraju bolje no što su mogli zamisliti, unatoč tome što se u Hrvatskoj još uvijek nedovoljno cijeni ručni rad i češće se poseže za jeftinijim tvorničkim proizvodima. Ipak, Tatjana se ne boji jeftinije serijske konkurencije jer vjeruje u kvalitetu svojih proizvoda i planira se širiti na inozemno tržište, budući da granice više ne postoje, tehnologija nam dopušta komunikaciju s cijelim svijetom, a dostava je moguća u kratkom roku.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tatjanine ručno izrađene ekološke predmete možete pronaći na Facebook stranici Otkriveno blago, a od nedavno i na web shopu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!