NEVIĐEN LUKSUZ

Otkrijte što sve krije novi dom Tamare Ecclestone

20.11.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Kuća Tamare Ecclestone, vrijedna 390 milijuna kuna, u čije je preuređenje utukla dodatnih 157 milijuna kuna, još nije gotova. No kad jednog dana bude, u njoj će se nalaziti noćni klub, kuglana, salon za uljepšavanje, wellness za pse, lift za automobile…

Raskošna palača, koju Tamara naziva svojim domom, ima 55 soba. Kad sljedeće jeseni radovi konačno završe, gotov svaki četvorni metar tog luksuznog imanja bit će podređen čistom užitku.

Osim wellnessa za pse, noćnog kluba, kozmetičkog salona i kuglane, u palači će se naći mjesta i za skupu garderobu mlade bogatašice, čije torbe vrijede više od četiri milijuna kuna.

Tamara neće imati problema s pješačenjem do garaže jer će do nje moći doći dizalom, a naručila je i kadu vrijednu osam milijuna kuna i napravljenu od jednog komada kristala koji stiže iz Južne Amerike.

Na obnovi kuće radi tim od 80 građevinara, a izvođač radova nema fiksni budžet - Tamara mu je dala odriješene ruke jer, kako kaže, želi imati svoju kuću iz snova.

Ispod stražnjeg vrta nalazit će se ogroman kompleks s bazenima koji će uključivati saunu i bazen s jacuzzijem. U središtu tog kompleksa naći se slapovi vode koji će se spuštati s pet metara visokog zida. Sve će biti osvijetljeno lampama u kojima će gorjeti plamen, a iznad vode nalazit će se ogroman krevet za odmor.

Tamara nadzire radove u kući svojih snova

Stepenice od bazena vodit će do podruma i noćnog kluba koji će imati svoj bar i vinoteku te DJ pult. U blizini je i soba za bilijar te toalet s dvometarskim akvarijem za ribice.

Kakav bi to luksuzna kuća bila bez teretane? Tamara u svoju ulaže opremu vrijednu preko 160.00 kuna, a u središtu će se nalaziti najmoderniji sobni bicikl ispred kojeg je dala ugraditi TV. U podrumu se nalazi i kuglana, a u prostoriji pored nje nalazi se mala kinodvorana te soba za zabavu i računalne igrice.

U podrumu je našla mjesto za wellness za svojih pet kućnih ljubimaca, a tamo će biti i garderoba za pse i sušilo za njihovo krzno.

No čini se da će na prvom katu biti utrošeno najviše novca. Cijeli prvi kat u potpunosti je posvećen mladoj bogatašici i njezinu užitku. Osim ogromne spavaće sobe, u kojoj će smjestiti krevet u obliku srca, na njemu će se nalaziti pripadajući dnevni boravak s TV-om i bar. U sobi pored je garderoba za Tamarinog zaručnika koji će imati četiri velika ugradbena ormara s ogledalima, ladice od kože i centralni 'otok' s ladicama za donje rublje i poseban dio za cipele. Budući da, vjerojatno, nije lako odlučiti se za odjevnu kombinaciju kad je posrijedi takav izbor, mladi gospodin će se usput moći odmoriti na velikom kožnom kauču uz koji se nalazi TV.

No njegov ormar nije ništa u usporedbi s Tamarinim koji se proteže preko cijelog jednog krila kuće. U tom dijelu nalazi se i grandiozna kupaonica čiji centralni dio zauzima osam milijuna kuna vrijedna kada izgrađena od komada bijelog kristala teškog dvije tone, zbog čega je trebalo posebno ojačati podove ispod nje. Kada će biti osvijetljena s donje strane i poluprozirna.

To se zove ormar
Drugi dio krila kuće zauzima njezin ormar. Tamara je jednom prilikom izjavila da ni sama više ne zna koliko ima torbica Birkin Hermes, a svaka vrijedi barem 50.000 kuna. Njezina odjeća bit će poredana u šest redova s vješalicama, a bit će podijeljena po kategorijama: večernja, sportska, dnevna…

Donje rublje držat će u ladicama presvučenim svilom, dok će cipele i torbe držati u posebnim rotirajućim policama koje će pokretati motori da bi ih mogla lakše birati. Priznala je da njezina kolekcija cipela vrijedi nevjerojatnih šest milijuna kuna. Nakit će držati u staklenim kutijama, a sama garderoba imat će posvuda ogledala 'da bih mogla provjeriti kako izgleda moja debela guza prije nego izađem', priznala je nedavno Tamara.

No to nije sve - garderoba će osim ogledala koji će se nalaziti s tri strane imati i kameru i TV iza još jednog ogledala. Tako će Tamara moći snimati svoju figuru da bi se promotrila iz svakog ugla.

Na prvom katu držat će i svoju kolekciju umjetnina, a tu će biti i njezina radna soba. Drugi kat namijenjen je gostima i na njemu se nalaze dva apartmana s kupaonicama i dvije dječje sobe. Tu su još biblioteka te kozmetički salon s dijelom za pedikuru, manikuru i solarij.

Osoblje koje će raditi u kući živjet će na trećem katu, a tamo će biti soba za vozača, još dvije spavaće sobe, kuhinja i dnevni boravak te praonica rublja.