TAMARA ECCLESTONE:

Otac me naučio cjenkanju i štedljivosti

18.03.2012 u 12:46

Bionic
Reading

Iako živi u palači koju je kupila za 45 milijuna funti i u čije je preuređenje uložila dodatnih 18 milijuna funti, Tamara Ecclestone za sebe tvrdi da je zapravo štedljiva

Nekoliko mjeseci nakon što se Bernie Ecclestone požalio da mu kćeri munjevitom brzinom troše obiteljsko bogatstvo, Tamara Ecclestone koja se svojedobno pohvalila da posjeduje dizajnerske hermes torbice u vrijednosti od pola milijuna funti i cipela s potpisom Christiana Louboutina u vrijednosti od najmanje 70.000 funti, otkrila je da se zapravo uživa cjenkati.

U intervjuu za The Mail on Sunday, Tamara koja je nedavno praznila ormare i svoju skupocjenu odjeću stavila na eBay aukciju kako bi sakupila novac u humanitarne svrhe za pomoć dječjoj bolnici u Londonu, progovorila je o svojoj štedljivoj prirodi.

'Kad sam bila klinka, silno sam željela jednu jaknu. Tata me odveo u dućan da mi je kupi, ali kad smo došli tamo, počeo se cjenkati. Imala sam 11 godina i bilo mi je strašno neugodno. To mi je bilo prvo iskustvo s cjenkanjem. Rekla sam mu: 'Pa mi smo u normalnom dućanu, a ne na tržnici u Marakešu!' No, naučila sam da je to pametna stvar. Povoljnije sam kupila svaki svoj automobil. Moj zadnji automobil? Platila sam ga 20 posto jeftinije. Volim kad prođem povoljno, uostalom, tko to ne voli? Pomalo sam opsesivna po tom pitanju. Navečer isključujem grijanje i gasim vodu dok perem zube. Također, avionske karte kupujem puno ranije jer tako prođem jeftinije', objašnjava Tamara svoju štedljivost koju je, kaže, naslijedila od oca Bernieja.