Zaba nagrađuje

Osvojite putovanje u Dubrovnik za četvero i 10 000 kuna džeparca!

02.02.2016 u 14:37

Bionic
Reading

Online kupovina i kupovina karticama imaju svoje prednosti, no uz nagradnu igru Zagrebačke banke, te prednosti su još veće!

Osim što štedite novac i vrijeme, izbjegavate gužve i redove u dućanima, ali i različite naknade pri plaćanju u inozemstvu, kupujući online i offline Zabinim MasterCard i Maestro karticama možete sudjelovati u nagradnoj igri „Sa Zaba karticama mogu“

Što možete? Osvojiti putovanje u Dubrovnik!

Svakom kupnjom od minimalno 50 kuna imate priliku osvojiti glavnu nagradu - putovanje u Dubrovnik za četiri osobe, boravak u hotelu Hilton Imperial 5* i džeparac od 10.000 kuna na go! kartici Zagrebačke banke.

Aranžman uključuje prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Dubrovnik – Zagreb i zrakoplovne pristojbe, šest noćenja s polupansionom u hotelu Hilton Imperial 5* te prijevoz od zračne luke do hotela i natrag.

Još tri dobitnika osvajaju iPhone 6s 16GB, a pet dobitnika iPad Air 2 16GB Wi-Fi.

Kako sudjelovati?

Dovoljno je prijaviti se jednom, SMS porukom na broj 60852 (2,40 kn /SMS), sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, ulica i kućni broj, grad (primjerice: Ana Jurić, 2. 6. 1978., Vukovarska cesta 2, Zagreb).

Kad ste se jednom prijavili, svaka sljedeća transakcija u vrijednosti od 50 kuna novi je ulazak u nagradnu igru i nova prilika za dobitak.

Nagradna igra traje do 17. siječnja 2016., a sve detalje i pravila nagradne igre možete naći ovdje

Ovaj promo prilog napravljen je u produkciji Tnative tima tportala u suradnji sa Zagrebačkom bankom kao dio native sadržaja tportala, a u skladu s najvišim profesionalnim standardima.