male stvari čine veliku razliku

Osvojite poklon pakete Saponije

04.09.2019 u 10:50

Bionic
Reading

Najmirisniji Ornel svih vremena učinit će da se zaljubite u svaki svoj korak. Raskošniji nego ikad, najmirisniji Ornel svih vremena. Jer Ornel je više od samog proizvoda i ambalaže, on je pojam za mekoću i miris već više od 40 godina i svoju tradiciju kvalitete uvijek iznova potvrđuje potrošačima

Već poznate mirisne varijante, lidera među omekšivačima, Ornela - Calming, Violet, Golden dream i druge, od sada su obogaćene i mirisom iz organskih eteričnih ulja. Njihova je učinkovitost i djelotvornost poznata od davnina. Koriste se zbog svog blagotvornog djelovanja na um, tijelo i dušu. Novi Orneli sadrže 100% organska eterična ulja koja potječu od biljaka uzgajanih bez pesticida ili drugih umjetnih dodataka. Ona su potpuno vegan friendly i GMO free. Zanimljivo je i da uporaba novog Ornela potiče brže sušenje rublja i olakšava, svima mrsko, glačanje.

Izvor: Društvene mreže

Ornel definitivno privlači pažnju i njeguje osjetila, vaše rublje će biti još mekše i mirisnije. Ornel Calming, Violet, Golden Dream, Jasmine&Cotton, samo su neki od senzualnih nota koje će svačiji ormar i dom učiniti oazom najljepših mirisa. Svaki je priča za sebe, svaki je poseban na svoj način, svaki je s ljubavlju pažljivo pretočen u mirisne kreacije koje već generacijama osvajaju potrošače. Kad sve oko nas zamiriše, nekako je sve ljepše, jer male stvari čine veliku razliku, a najmekši dodir i dugotrajan miris, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Više informacija potražite na linku.

Čitateljima tportala darujemo tri polkon paketa Saponije, a dobitnici su Tihana Cukina, Andreja Gugić Tripović i Igor Strbad.