NAGRADNJAČA

Osvojite knjigu 'A što sad?'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.04.2012 10:17
  • Objavljeno 04.04.2012 u 09:50
a_sto_sad-naslovna

a_sto_sad-naslovna

Izvor: Promo fotografije / Autor: VBZ

Ugledna hrvatska psihologinja i najprodavanija domaća autorica Mirjana Krizmanić u svojoj novoj knjizi 'A što sad?' uči nas kako da pronađemo snagu i uspješno savladamo najstresnije i najteže životne trenutke. A VBZ i tportal.hr vam poklanjaju tri primjerka knjige.

Svatko od nas u jednom se trenutku svoga života nađe u začaranom krugu negativnih misli kad se suoči s ozbiljnim životnim problemima i nesrećama – kad izgubi voljenu osobu, ostane bez posla, razboli se, kad ga napusti partner ili partnerica... Katkad se s nevoljama možemo nositi sami, no katkad nam ipak treba pomoć.

Kad nam je teško suočiti se s nekom situacijom, kad ne možemo svoj problem u potpunosti podijeliti s drugima, ni s prijateljima niti sa stručnjacima, koristit će nam upute za nevolje profesorice Krizmanić – jednostavne afirmativne tvrdnje koje bismo trebali pažljivo pročitati, pa ih tada ponavljati sebi samima. One će nam pomoći da se lakše suočimo s problemima i potaknuti nas da se uspješnije prilagodimo situaciji u kojoj se nalazimo, pronađemo rješenje ili da jednostavno prihvatimo promjenu.

Ovaj priručnik poslužit će vam kao prva psihološka pomoć koju ćete uvijek željeti imati uza se.

Mirjana Krizmanić, rođena i školovana u Zagrebu, gdje je na Filozofskom fakultetu završila jednopredmetnu psihologiju. Ondje je radila od 1960. do konca 2000., kada je umirovljena u trajnom zvanju redovnog profesora. Na Odsjeku za psihologiju trideset je godina vodila Katedru za kliničku psihologiju, na kojoj je uz Kliničku psihologiju predavala i kolegije Zdravstvena psihologija, Psihologija ometenih u razvoju i Psihologijsko savjetovanje. U svom znanstvenom radu bavila se konstrukcijom i izradom novih psihologijskih testova i upitnika te istraživanjima kvalitete življenja i smisla za humor. Objavila je i nekoliko knjiga iz popularne psihologije ('Tkanje života', 'Život s različitima' i 'U ljubavi i bez nje'). Živi i radi u Zagrebu.

Knjigu su osvojile:

Vesna Polančec
Kristina Vugrin
Danica Šestak

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi