BEAUTY FAVORITI

Osvojili su svijet: Ovo su najpopularniji kozmetički proizvodi svih vremena

17.07.2020 u 12:35

Bionic
Reading

Ako razmišljate o obnavljanju svoje kozmetičke torbice ili ste u potrazi za kozmetikom koja vas neće razočarati, predlažemo vam da investirate u neke od ovih najprodavanijih preparativnih i dekorativnih proizvoda koji nestaju s polica brzinom svjetlosti

Nema ničeg goreg od toga kada potrošite gomilu novca na kozmetičke proizvode o kojima ste se naslušali dobrih stvari, a oni ne učine baš ništa od onog što obećavaju na deklaraciji. No, brojke ne lažu. U gomili kozmetičkih proizvoda postoje i oni vrhunski koji nikada ne razočaraju, a tome u prilog govore tisuće narudžbi dnevno koje pristižu iz cijelog svijeta.

Uzmimo za primjer olovku za obrve Anastasia Beverly Hills 'Wiz' kojih se u svijetu proda 12.960 dnevno ili Nars rumenilo u nijansi Orgasm koje se zahvaljujući svojoj svilenoj mat formuli sa suptilnim svjetlucavim česticama proda svake dvije minute.

Proizvodi su to kojima se žene uvijek iznova vraćaju i koji nižu odlične recenzije, a ovog puta vam donosimo listu najprodavanije dekorativne i preparativne kozmetike na stranicama beauty trgovina kao što su Cult Beauty, Selfridges, Charlotte Tilbury i Look Fantastic.

Najprodavanija olovka za obrve

Najprodavanije rumenilo

Najprodavaniji primer

Najprodavaniji mineralni puder

Najprodavaniji Glossier proizvod

Najprodavaniji proizvod za preplanuli ten

Najprodavaniji Charlotte Tilbury proizvod

Najprodavanija CC krema

Najprodavaniji puder za setiranje

Najprodavaniji serum za lice

Najprodavanije sjajilo za usne

Najprodavaniji maslac za tijelo

Najprodavanija maskara

Najprodavanija hidratantna krema za lice

Najprodavaniji tekući puder sa zaštitnim faktorom

Najprodavaniji bronzer