LEGENDARNI MODEL

Oštro izdanje 'crne pantere': Naomi Campbell otkrila tijelo prekriveno šiljcima

11.11.2023 u 09:17

Bionic
Reading

Kao svjetski poznati supermodel, Naomi Campbell naviknula je na drastične transformacije, a posljednjom u nizu sve je podigla na novu razinu

Za potrebe nove kampanje dizanjnera Alexandera Wanga, legendarna 'crna pantera' pozirala je bez suvišnih krpica, s tijelom prekrivenim srebrnim šiljcima.

Odvažan look ove slavne 53- godišnjakinje upotpunjen je crnim cipelama sa stiletto potpeticom i kožnom torbom s nitnama.

Komentirajući kampanju brend je izjavo da 'istražuje i dovodi u pitanje ideju 'transformacije' kroz snažne, moćne i alfa žene, koje Naomi utjelovljuje'.

Na Wangovom Instagram profilu objavljen je niz fotografija uz natpise 'ne treba predstavljanje' i 'ženstvenost s oštrim rubovima'.

Objavljujući fotografije na vlastitim profilima društvenim mrežama, Naomi je napisala: 'Doslovno, ništa nije ni blizu radikalnom i transformativnom pristupu Alexa Wanga prema najnovijoj kolekciji!'.

Kampanja Alexandera Wanga s Naomi u glavnoj ulozi stiže nakon što je londonski muzej Viktorije i Alberta (V&A) najavio izložbu koja će istražiti 'nenadmašnu' 40-godišnju karijeru modela - 'prvu takve vrste' u ovome poznatom muzeju.

Izložba jednostavnog naziva 'Naomi' predstavit će 'haute couture garderobu' u vlasništvu slavne manekenke rođene u Londonu, 'zanimljive konfekcijske odjevne predmete' te garderobu koju je nosila, a za izložbu će je muzeju ustupiti poznati dizajneri iz svoje arhive, objavio je muzej. ​

  • +3
Naomi Campbell Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER